Sibel Pamuk'dan Unutulmaz Konser - Son Dakika
Güncel

Sibel Pamuk'dan Unutulmaz Konser

Sibel Pamuk\'dan Unutulmaz Konser

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi unutulmaz bir konsere sahne oldu.

18.11.2012 11:58

Türk Halk Müziği'nin kadife sesli sanatçısı Sibel Pamuk, birbirinden manalı türküleri Beylikdüzü halkı için seslendirdi.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nin gerçekleştirdiği, halk tarafından yoğun ilgi gören konserler devam ediyor. Bu defa Türk Halk Müziği'nin önemli isimlerinden sanatçı Sibel Pamuk, verdiği konser ile hayranlarına keyifli dakikalar yaşattı. Seslendirdiği parçalarla izleyenleri coşturan ünlü sanatçıya hayranları da eşlik etti. Aşık Veysel'den "uzun ince bir yoldayım" parçasını büyük bir ustalıkla okuyan ünlü sanatçı, sahne performansıyla izleyenlerden tam not aldı ve ayakta alkışlandı.

PAMUK: "BEYLİKDÜZÜ KÜLTÜR MERKEZİ'Nİ ÇOK BEĞENDİM"

Ünlü türkücü Sibel Pamuk, Beylikdüzü Kültür Merkezi'ni çok beğendiğini belirterek Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a teşekkür etti. Konseri, Beylikdüzü Belediye Başkan yardımcısı Efrahim Yeşil ve birim müdürleri de izledi. Konser sonunda Başkan Yardımcısı Yeşil, Sibel Pamuk'u ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını ve Beylikdüzü halkının sanata ve sanatçıya verdiği önemi dile getirdi. Sibel Pamuk'a teşekkürlerini ileten Başkan Yardımcı Yeşil, sanatçıya çiçek takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sibel Pamuk'dan Unutulmaz Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement