Siirt'te 3 PKK'lı Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Siirt'te 3 PKK'lı Öldürüldü

Siirt\'te 3 PKK\'lı Öldürüldü

Siirt'te polis ve jandarma özel hareket timlerinin ortak düzenlediği operasyonda 3 PKK'lı terörist öldü.

07.05.2012 17:58  Güncelleme: 21:51

Siirt kırsalında, polis ve jandarma özel hareket timlerinin ortak düzenlediği operasyonda 3 PKK'lı terörist öldürüldü.

Siirt Valisi Musa Çolak, yapılan istihbarat sonucu merkez Kalender Dağı bölgesinde PKK'lı teröristlerin bulunduğunun belirlendiğini belirterek bölgeye jandarma ve polis özel harekat timlerinin müşterek operasyon düzenlediğini söyledi.

Çıkan çatışmada 3 PKK'lının silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini belirten Vali Çolak, "Güvenlik güçlerimizde herhangi bir kayıp ve yaralanma olmamıştır. Halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla operasyonlar devam ediyor" dedi.

DAHA DÜN 6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Siirt'te dün de terör örgütü PKK'ya yardım ettiği ileri sürülen 3 kişi ile örgütün dağ kadrosuna katılmak üzere olduğu öne sürülen 4 kişi gözaltına alındı. Siirt'in Eruh ilçesi kırsalında ise terör örgütünün kullandığı bir mağara bulundu.

İl Jandarma Komutanlığı'nın yürüttüğü istihbari çalışma neticesinde jandarma ve polisin gerçekleştirdiği orta operasyonda PKK'nın dağ kadrosuna eleman temin ettiği iddia edilen 3 kişi ile örgütün dağ kadrosuna katılacağı öne sürülen 4 kişi gözaltına alındı.

Ayrıca polisin istihbaratı neticesi 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı'nca 7 Ocak günü Eruh Gedikaşar köyü kırsalında PKK'lıların kullandığı bir mağara bulundu. Mağarada 1 Kalaşnikof tüfek, tüfeğe ait 95 mermi, 3 örgüt kıyafati ele geçirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siirt'te 3 PKK'lı Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement