Silah Sesleri Hastanede Paniğe Neden Oldu - Son Dakika
Güncel

Silah Sesleri Hastanede Paniğe Neden Oldu

Silah Sesleri Hastanede Paniğe Neden Oldu

Kartal Dr.Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde peş peşe ateşlenen silahtan çıkan mermi çekirdeklerinden bir tanesi hastane bahçesine düştü.

03.09.2011 03:22

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde peş peşe ateşlenen silahtan çıkan mermi çekirdeklerinden bir tanesi hastane bahçesine düşerken, bir çekirdek de kantinin yan tarafındaki inşaatı çevreleyen alüminyum levhaya isabet etti. O-1 Karayolu'ndan ateş edildiğini belirten hasta yakınları, "Kurşunlar vızır vızır başımızın üzerinden geçti" dedi.

O-1 Karayolu'ndan Kartal istikametine bir araçtan saat 00. 30 sıralarında Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştrma Hastanesi Acil Servisi önüne doğru tabancayla ateş edildi. Acil Servis önünde bekleyen hasta yakınları ve güvenlik görevlileri bir anda üst üste ateşlenen silahtan çıkan mermi çekirdeklerinin başlarının üzerinden geçtiğini belirtti. İhbar üzerine hastaneye çok sayıda polis ekibi sevkedildi. Polis, ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldıktan sonra olay yerinde inceleme yaptı. Hastane bahçesine düşen mermi çekirdiğini alan polis, hastaneden ayrıldı.

Zehirlenen yakınlarını bekleyen Erdal Yılmaz (33), "Yemek almak için kantine gitmiştim. Bir anda başımızın üzerinden kurşunlar geçmeye başladı. Neye uğradığımızı şaşırdık. Kantinin önünde çok sayıda insan oturuyordu. Kurşunlar tesadüf eseri kimseye isabet etmedi" dedi. Asuman Topuz isimli bir hasta yakını, "Acilin önüne çıkmıştım. Bir anda silah sesleri gelmeye başladı. Herkes acilin içine doğru kaçmaya başladı. Ben de korkuyla içeri girdim. Ama yaralanan olmadı" diye konuştu.

- İstanbul/ Kartal

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silah Sesleri Hastanede Paniğe Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement