"Sınırlar Yörüngeler 13-14" Yarışması Başladı - Son Dakika
Güncel

"Sınırlar Yörüngeler 13-14" Yarışması Başladı

"Sınırlar Yörüngeler 13-14" Yarışması Başladı

Siemens Sanat'ta"Sınırlar Yörüngeler" yarışmasının bu yıl yedincisi düzenleniyor.

21.02.2013 10:11

Alan gözetmeksizin Türkiye'de eğitim gören tüm lisans ve lisansüstü öğrencilerine açık olan yarışmaya hem bireysel hem de grup çalışmalarıyla katılabilmek mümkün. Başvuru sahipleri yarışmaya kendilerini temsil edecek çalışma ve önerilerle başvurabiliyorlar. Adayların Siemens Sanat'ın web sitesi üzerinden yarışma başvuru formlarını doldurduktan sonra, başvuru dosyalarını 29 Mart 2013 Cuma günü saat 17.00'ye kadar Siemens Sanat'a ulaştırmaları gerekiyor.

Genç yetenekleri ve güncel sanatı desteklemek amacıyla düzenlenen yarışmada Sergi Değerlendirme Kurulu; Çelenk Bafra (küratör, İstanbul Modern), Mürteza Fidan (Siemens Sanat danışmanı, Marmara Üniversitesi öğretim üyesi), Lora Sarıaslan (küratör, sanat tarihçisi), T. Melih Görgün (Siemens Sanat danışmanı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi öğretim üyesi) ve Ferhat Özgür'den (sanatçı, Kültür Üniversitesi öğretim üyesi) oluşuyor.

"Sınırlar Yörüngeler" yarışması sonucunda, sergilenmek üzere seçilen sanatçıların çalışmaları Nisan ayından itibaren Siemens Sanat'ta seyircisiyle buluşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Sınırlar Yörüngeler 13-14' Yarışması Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement