'Şişko' Sataşması Kanlı Bitti - Son Dakika
Güncel

'Şişko' Sataşması Kanlı Bitti

\'Şişko\' Sataşması Kanlı Bitti

Kız arkadaşına 'şişko' diyerek hakarette bulunan grupla tartışan genç, okul bahçesinde bıçaklandı.

20.10.2012 13:03  Güncelleme: 14:22

Adana'da açık lisede okuyan kız arkadaşına 'şişko' diyerek hakarette bulunan grupla tartışan genç, okul bahçesinde bacaklarından bıçaklandı.

Olay, merkez Seyhan ilçesinde bulunan Çobanoğlu Ticaret Meslek Lisesi'nin bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre, açık lise öğrencisi 17 yaşındaki T.E. okul bahçesinde gezerken, bir grup tarafından sözlü tacize uğradı.

Grup tarafından 'Şişko' gibi ifadelerle rahatsız edilen T.E., durumu 12-A sınıfında eğitim gören erkek arkadaşı 18 yaşındaki Hasan Koca'ya anlattı. Bu duruma öfkelenen Koca, okul bahçesine giderek, 10-15 kişilik grupla tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Koca, gruptan biri tarafından iki bacağından da bıçaklandı. Şahıslar olaydan sonra kaçarken Koca, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

"10 KİŞİ ARKADAŞIMA SALDIRDI"

Koca'nın sınıf arkadaşı 21 yaşındaki Nihat Aydın, tartışmanın kız mevzusundan çıktığını belirterek, "Kız mevzusu olduğu için ortalık karıştı. Nereden baksan 10 kişi arkadaşıma saldırdı. Kıza laf atıyorlar. Daha sonra çocuğun üstüne çullanıyorlar" dedi.

Polis söz konusu olaydan sonra kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Şahısların kısa sürede yakalanacağı tahmin ediliyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Şişko' Sataşması Kanlı Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement