Sivas -Sevgi Evlerinde Kalan 6 Öğrenci Umreye Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Sivas -Sevgi Evlerinde Kalan 6 Öğrenci Umreye Gönderildi

Sivas -Sevgi Evlerinde Kalan 6 Öğrenci Umreye Gönderildi

Sevgi evlerinde kalan 6 öğrenci umreye gönderildi SİVAS'ta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Müftülük organizesiyle sevgi evlerinde kalan 6 kız öğrenci umreye gönderildi.

02.05.2015 16:24

Sevgi evlerinde kalan 6 öğrenci umreye gönderildi

SİVAS'ta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Müftülük organizesiyle sevgi evlerinde kalan 6 kız öğrenci umreye gönderildi.

Müdürlük tarafından belirlenen 2 lise ve 4 üniversite öğrencisinden oluşan öğrenciler bugün havaalanından umreye uğurlandı. Öğrencileri uğurlamaya gelen Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Aykut, Vali Alim Barut ve eşi Miyase Barut'un himayelerinde bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bu sene de 6 çocuğumuzu kutsal topraklara göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Orada ibadetlerini yerine getirecekler. Bu ibadetlerinin hayırlara vesile olmasını diliyor emeği geçenlere teşekkür ediyoruz." dedi. Öğrencileri uğurlayan İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan ise, "Geçen sene olduğu gibi bu senede sevgi evlerinde kalan çocuklarımız umre yolculuğuna çıkıyor. Bu çocukların manevi manada doyuma ulaşmaları çok önemli. Geçen sene gidenlerde olumlu manada çok güzel değişiklikler izledik. Öncülük eden Valimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Öğrencilerden beşinin umre ücretleri Ahmet Köksal Vakfı'nın, birini ise gönüllü bir vatandaşın karşılayacağı umre seyahati 14 gün sürecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas -Sevgi Evlerinde Kalan 6 Öğrenci Umreye Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement