Social Media Awards'ta "Altın Ödül" Bu Yıl Alarko Carrier'ın! - Son Dakika
Güncel

Social Media Awards'ta "Altın Ödül" Bu Yıl Alarko Carrier'ın!

Social Media Awards\'ta "Altın Ödül" Bu Yıl Alarko Carrier\'ın!

Yarışmanın kategorilerinden biri olan Veri Analitiği Ödülleri, markaların sosyal medyada gösterdikleri performansı tarafsız ve veriye dayalı olarak analiz eden "SocialBrands Sosyal Medya Marka Endeksi" sonuçlarına göre veriliyor.

27.04.2018 16:18  Güncelleme: 16:19

Markaların sosyal medyadaki başarılı çalışma ve stratejilerinin değerlendirildiği organizasyonda, Deloitte Türkiye de uzmanlığıyla sürecin şeffaf ve hesap verilebilir bir şekilde yürütülmesi için destek verdi.

Ödüller, 26 Nisan Perşembe akşamı Raffles Otel'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Değerlendirmede; markaların sosyal hesaplarındaki hayran sayısı, ileti kullanımı, iletilerin aldığı etkileşimin türü ve yoğunluğu, sektöründeki diğer markalara kıyasla bulunduğu konum etkili oluyor.

Ödül törenine katılan Alarko Carrier Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüdai Öztürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, sosyal medyanın şirketlerin tüm iş yapış süreçlerinde etkili olduğunu, iletişimin de bundan ayrı düşünülemeyeceğini belirtti. Sosyal medyanın kitlelere ulaşmadaki hızı ve gücü nedeniyle markaların bu alana yoğun bir şekilde yöneldiklerini ifade eden Öztürk, "Sistemin interaktif yapısı, hedeflediğimiz grupların görüş ve beklentilerini daha net görebilmemize imkân tanıyor. Üstelik yarattığımız etkiyi de ölçümleyebiliyoruz. Bu yüzden sosyal medyayı çok önemsiyor ve aktif kullanıyoruz. Sektörümüzde, Facebook'tan ilk canlı yayın, Instagram'da ilk kurumsal işletme sayfasının açılması gibi ilkleri biz hayata geçirdik. Şu anda da tüm sosyal medya platformlarında özel günler için projeler planlıyor ve bunları hayata geçiriyoruz. Yürüttüğümüz çalışmalarla elde ettiğimiz etkileşim, bu ödülü kazanmamızı sağladı. Bu ve benzeri faaliyetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Social Media Awards'ta 'Altın Ödül' Bu Yıl Alarko Carrier'ın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement