Soğuk Konya - Algınlığı Deyip Eve Gönderdiler, Apandistinin Patladığı Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Soğuk Konya - Algınlığı Deyip Eve Gönderdiler, Apandistinin Patladığı Ortaya Çıktı

Soğuk Konya - Algınlığı Deyip Eve Gönderdiler, Apandistinin Patladığı Ortaya Çıktı

Küçük Sefer'in Sağlık Durumunun İyi Olduğunu Belirten Baba Nihat Aydın, Hastane ve Doktor Hakkında Suç Duyurusunda Bulunarak Şikayetçi Olacağını Söyledi.

31.07.2010 12:19

Küçük Sefer'in sağlık durumunun iyi olduğunu belirten baba Nihat Aydın, hastane ve doktor hakkında suç duyurusunda bulunarak şikayetçi olacağını söyledi.

KONYA'da karın ağrısı ve mide bulantısı şikayeti ile gittiği hastanede iddiaya göre yediği meyve ve sebzelerden enfeksiyon kaptığı ve soğuk algınlığı olabileceği söylenerek evine gönderilen 6 yaşındaki Sefer Aydın'ın aynı gün ailesi tarafından götürüldüğü başka bir hastanede apandistinin patladığı ortaya çıktı. Hemen ameliyat edilen çocuk tedavi altına alınırken, seyyar satıcılık yapan baba 38 yaşındaki Nihat Aydın, hastane ve doktor hakkında suç duyurusunda bulunarak şikayetçi olacağını söyledi.

KARIN AĞRISI ŞİKAYETİYLE GİTTİ

Konya'da seyyar satıcılık yapan 38 yaşındaki Nihat Aydın geçtiğimiz perşembe günü gece 04.00 sıralarında 6 yaşındaki oğlu Sefer Aydın'da karın ağrısı ve mide bulantısı şikayeti başlaması üzerine Dr. Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne götürdü. Acil Serviste görevli doktor F.B. küçük çocuğu muayene ederken ne yediğini sordu. Çocuktan salatalık ve üzüm yediği cevabını alan doktor F.B. idrar tahlili yapılmasını istedi. Yapılan tahlilin ardından Sefer Aydın'a iğne yapan ve ağrı kesici ilaç yazan doktor F.B. yaklaşık 2 saat süren muayenin ardından iddiaya göre yediği meyve ve sebzelerden enfeksiyon kapmış olabileceği ve soğuk algınlığı teşhisi ile evine gönderdi.

APANDİSTİ PATLAMIŞ

Eve gelen Sefer Aydın'ın karın ağrısının devam etmesi üzerine baba Nihat Aydın bu kez oğlunu Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Acil servisteki doktorlar tarafından yapılan muayene ve tetkik sonrası ultsarosonu çekilen Sefer Aydın'ın apandistinin patladığını ve bağırsaklarına yayılma riskinin başladığı belirlendi. Küçük çocuk ameliyatın ardından hastanede tedavi altına alındı.

ŞİKAYETÇİ OLACAĞIZ

Küçük Sefer'in sağlık durumunun iyi olduğunu belirten baba Nihat Aydın, hastane ve doktor hakkında suç duyurusunda bulunarak şikayetçi olacağını söyledi. Çocuğun amcası İlhamı Aydın'da, "Kardeşim bana gece yarısı telefon etti. Sefer'in karın ağrısı olduğunu söyledi. Tahlillerinden sonra, iğne ve ağrı kesici verdiklerini ve bu durumu öğrendim. Hastane ve doktor hakkında suç duyurusu ve şikayetçi olacağız" diye konuştu.

Öte yandan Dr. Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi Başhekimi Dr. Adnan Tekin de, konu ile ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturmanın başlatıldığını söyledi.

F.B.: Figen Baş

(

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Soğuk Konya - Algınlığı Deyip Eve Gönderdiler, Apandistinin Patladığı Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement