Söğüt'te Kaza: 2 Ölü, 7 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Söğüt'te Kaza: 2 Ölü, 7 Yaralı

Söğüt\'te Kaza: 2 Ölü, 7 Yaralı

Bilecik'te Söğüt-Bilecik karayolunun 2'nci kilometresindeki meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken 7 kişide yaralandı.

08.05.2014 18:06  Güncelleme: 21:12

Bileçik'teSöğüt- Bilecik karayolunun 2'nci kilometresindeki Söğüt Termal Seramik Fabrikası yakınlarında otomobil ile tarım işçilerini taşıyan minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi ölürken 7 kişide yaralandı.

OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ

Tevfik Oktay yönetimindeki 26 TY 826 plakalı otomobil ile tarım işçilerini taşıyan Akın Durallı yönetimindeki 54 TT 589 plakalı minibüs çarpıştı. Kazada Otomobil sürücüsü Tevfik Oktay ile yanında oturan Kızım Açıkgöz hurda yığını haline dönüşen otomobilde sıkışarak öldü.

7 KİŞİ YARALANDI

Yaralanan minibüs sürücüsü Akın Durallı ile minibüsteki tarım işçileri Pınar Gövercin, Dilek Gövercin, Songül Gövercin, Melek Gövercin, Havva Yazıcı ve Emine Lezgi ambulanslarla Söğüt ve Bozüyük'teki Devlet hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.

OTOPSİ YAPILACAK

Ölen Tevfik Oktay ile Kazım Açıkgöz'ün araçta sıkışan cesetleri İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından çıkartılarak otopsi için Söğüt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı, kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Söğüt'te Kaza: 2 Ölü, 7 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement