Belediye Başkanı koronavirüse yakalandığını sosyal medyadan duyurdu: Dualarınızı eksik etmeyin - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı koronavirüse yakalandığını sosyal medyadan duyurdu: Dualarınızı eksik etmeyin

Gümüşhane'nin Torul İlçe Belediye Başkanı, sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını duyurdu. Başkan, vatandaşlardan tedbirlere sıkı sıkıya uymalarını rica etti.

15.08.2020 12:43  Güncelleme: 16:36

Gümüşhane'nin Torul İlçe Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını açıkladı. Virüse yakalandığını sosyal medyadan duyuran Özdemir, vatandaşlarından önlemler konusunda daha dikkatli olmalarını istedi.

"SALGININ CİDDİYETİNİ ANLATMAK İSTEDİM"

Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, koronavirüs testinin pozitif çıktığını belirterek, "Bu sürecin ciddiyetini ortaya koyabilmek adına, siz değerli kardeşlerime bu haberi birinci ağızdan vermek, salgın ciddiyetini yeniden paylaşmak, anlatmak istedim." ifadelerini kullandı.

Torul Belediye Başkanı Özdemir'den 'Koronavirüse yakalandım' paylaşımı

"MASKESİZ DOLAŞMAMANIZI RİCA EDİYORUM"

Kovid-19 sürecinin henüz bitmediğine dikkati çeken Özdemir, şunları kaydetti: "Evlerinizden maskesiz çıkmamanızı, kendinizi, çocuklarınızı ve sevdiklerinizi etkilememenizi, ölümcül sonuçlar doğurabilecek tüm toplu yaşam faaliyetlerinden uzak durmanızı bir kez daha rica ediyorum. Hastalığıma ilişkin karantina sürecim, bu hastalığa yakalanan tüm vatandaşlarımız gibi başlamıştır. Karantina sürecim bittiğinde, yine direkt sizlerle paylaşacağım ve Torul için çalışmaya devam edeceğim. Allah'a emanet olun. Dualarınızı eksik etmeyin."

Belediye Başkanı koronavirüse yakalandığını sosyal medyadan duyurdu: Dualarınızı eksik etmeyin
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı koronavirüse yakalandığını sosyal medyadan duyurdu: Dualarınızı eksik etmeyin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • emin: Rabbim acil şifalar versin ya eş Şafi 3 3 Yanıtla
  • Yupii: Yaptığın hırsızlıklar seni af etsin 0 0 Yanıtla
  • ibo: 6 yıl kaldım o memlekette adam olanı adam gibi adamdır 0 0 Yanıtla

Advertisement