Souvenır Altın ve Pırlanta Outleti Ziyaretçi Akınına Uğradı - Son Dakika
Güncel

Souvenır Altın ve Pırlanta Outleti Ziyaretçi Akınına Uğradı

Souvenır Altın ve Pırlanta Outleti Ziyaretçi Akınına Uğradı

Souvenir 2013 Hediyelik Eşya Günleri kapsamında başlayan Altın ve Pırlanta Outleti vatandaşların akınına uğradı.

29.12.2013 10:13

Souvenir 2013 Hediyelik Eşya Günleri kapsamında başlayan Altın ve Pırlanta Outleti vatandaşların akınına uğradı. Yüzde 70'lik indirimlere varan uygun fiyatları duyanlar fuara koştu.

Souvenir 2013 Hediyelik Eşya Günleri kapsamında 24 Aralık'ta kapılarını açan Altın ve Pırlanta Outleti vatandaşların yüzünü güldürdü. Vatandaşlar uygun fiyatları fırsat bilerek altın ve pırlanta almak için fuara akın etti.

YÜZDE 70'E VARAN İNDİRİM

Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, Souvenir 2013 Hediyelik Eşya Günleri'nin 24. kez açıldığını, altın ve pırlanta günlerinin ise ilk kez böylesine geniş çaplı organizasyonla yapıldığını belirtti. Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, insanların buraya alışveriş için geldiğini belirterek şöyle konuştu: "Gayet iyi gidiyor. İlk olarak yüzde 50-60'lık indirim yapılacağını söylemiştik ama şuan yüzde 70'e varan indirim var. Satın alan da satanlar da mutlu. Satış fiyatına yakın bir fiyatla altın ve pırlanta alınabiliniyor. Altın fiyatları biraz yükselir gibi oldu. İzmir ve çevre illerden ziyaretçiler akın akın gelmeye başladı. Bu organizasyonu bir daha yapmak zorunda kalacağız herhalde." Organizasyon kapsamında stant açan 15 firmanın yöneticileri satıştan memnun olduklarını belirtirken, vatandaşlar da organizasyonun diğer yıllarda da yapılmasını umut ettiklerini belirtti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Souvenır Altın ve Pırlanta Outleti Ziyaretçi Akınına Uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement