Standard Profil Grubu İspanya Fabrikaları 50. Yılını Kutluyor - Son Dakika
Güncel

Standard Profil Grubu İspanya Fabrikaları 50. Yılını Kutluyor

Standard Profil Grubu İspanya Fabrikaları 50. Yılını Kutluyor

1977 yılından bu yana dünya otomotiv endüstrisine sızdırmazlık profili üreten Standard Profil Grubu’nun İspanya fabrikaları, aynı zamanda otomobil endüstrisinin Avrupa’daki önemli merkezlerinden biri olan İspanya’da 50 yıldır üretime devam ediyor.

08.01.2016 14:13

1977 yılından bu yana dünya otomotiv endüstrisine sızdırmazlık profili üreten Standard Profil Grubu'nun İspanya fabrikaları, aynı zamanda otomobil endüstrisinin Avrupa'daki önemli merkezlerinden biri olan İspanya'da 50 yıldır üretime devam ediyor.

Standard Profil Grubu'na 2012 yılında katılan İspanya tesislerinin üretime başladıkları 50'nci yılı büyük bir coşku ile kutlandı. Standard Profil Grubu CEO'su Turhan Semizer ve Batı Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Werner Gehring'in katıldığı kutlamaları La Rioja bölgesel hükümeti Başkanı Jose Ignacia Ceniceros Gonzalez, Ekonomik Kalkınma ve İnovasyondan Danışmanı Leonor Gonzalez Menorca, Logrono Belediye Başkanı Concepcion Gamarra Ruiz-Clavijo, La Rioja bölgesel hükümeti Ekonomi, Ticaret, İstihdam ve İnovasyon Direktörü Julio Herreros, La Rioja Ekonomik Kalkınma Ajansı (ADER) Direktörü Javier Urenave, Türkiye Cumhuriyeti Madrid Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Fatma Kayhan teşrifleriyle onurlandırdılar.

Kutlamalar sırasında ilk olarak söz alan Batı Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Werner Gehring, "İspanya'daki fabrikalarımız, sızdırmazlık profili üretiminde sektöründeki 50'nci yılını bugün itibariyle geride bırakıyor. Değerli çalışanlarımızın katkısı ve emekleri olmadan fabrikalarımızı bugünlere getirmeyi başaramazdık. Bölge ve Standard Profil için kilometre taşı anlamına da gelen bugünde,ilk günkü heyecan ve tutku ile çalışan Standard Profil Ailemizin üyeleri başta olmak üzere bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliriz" dedi.

Gehring'in ardından konuşan Standard Profil CEO'su Turhan Semizer ise, "Kısa zamanda hep birlikte bir Grup kültürü oluşturmayı başardık. Farklı tecrübelerimiz ışığında birbirimizden çok şey öğrendik. Artık daha büyük ve daha mükemmel bir Standard Profil markasına nasıl ulaşacağımızı biliyoruz. Standard Profil İspanya'nın rekabetçilik yönündeki hırsını ve kalite odaklı üretim kapasitesini koruduğu sürece Standard Profil Grubu'na daha uzun yıllar katkı sağlayacağına inanıyorum. SP İspanya'yı bugünlere taşıyan ve bugün burada bulunan herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Programın devamında söz alan La Rioja bölgesel yönetim başkanı Jose Ignacio Ceniceros Gonzalezve Logrono Belediye Başkanı Concepcion Gamarra Ruiz-Clavijo Standard Profil'i tebrik ederek, bölgeye olan katkılarından dolayı teşekkür ettiler. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Standard Profil Grubu İspanya Fabrikaları 50. Yılını Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement