Suriye'de Kaçırılan Gazeteci Oğlunu Gören Baba: Sevincimiz Kelimelere Sığmıyor - Son Dakika
Güncel

Suriye'de Kaçırılan Gazeteci Oğlunu Gören Baba: Sevincimiz Kelimelere Sığmıyor

Suriye\'de Kaçırılan Gazeteci Oğlunu Gören Baba: Sevincimiz Kelimelere Sığmıyor

Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde oturan 57 yaşındaki Mustafa Özköse, Suriye'de 56 gün akibetinden haber alınamayan gazeteci oğlu 33 yaşındaki Adem Köse'nin bulunması üzerine, "Sevincimiz kelimelere sığmıyor."

08.05.2012 15:12

Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde oturan 57 yaşındaki Mustafa Özköse, Suriye'de 56 gün akibetinden haber alınamayan gazeteci oğlu 33 yaşındaki Adem Köse'nin bulunması üzerine, "Sevincimiz kelimelere sığmıyor. İktidarından, muhalefetine bize bu mutluluğu yaşatan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Suriye'ye belgesel çekimi için giden Gerçek Hayat Dergisi'nin Ortadoğu temsilcisi Adem Özköse ile kameraman Hamit Coşkun'un, 56 gün sonra İnsan Hakları ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım ile yaptıkları görüşmeye ilişkin görüntülerin basında yer alması büyük sevinç yarattı. Adem Özköse'nin Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde oturan, Hasanlı Camii'nde imam babası Mustafa Özköse, mutluluklarının kelimelere sığmadığını belirterek, "10 Mart tarihinden bu yana kayıplardı. Yaşayıp yaşamadıklarını bile bilemiyorduk. Dün görüntülerini canlı canlı gördük. Bu mutluluğu nasıl tarif edebilirim ki" dedi. Oğlunun evli ve 3 çocuk babası olduğunu belirten Mustafa Özköse, şöyle dedi:

"Oğlum 2004 yılından bu yana gazetecilik yapıyor. Ortadoğu'yu da çok iyi bilir. Ancak Ankara'da oturuyor. Benim eşim de günlerdir Ankara'da. Oğlumun yaşadığını gördük. Şimdi en kısa sürede aramıza kavuşmasını bekliyoruz. Bu süreçte bizim yanımızda olan iktidar, muhalefet, medya mensuplarına, dualarını esirgemeyen tüm vatandaşlara teşekkür ediyorum. Bize bu mutluluğu yaşattılar."

Görüntüleri izleyip yanına gelen misafirlerini ağırlayan baba Mustafa Özköse, internetten de sürekli oğlunun aynı görüntülerini izleyip hasret giderdiğini söyledi. Ziyaretine gelenlere duygularını anlatan baba Özköse, "Bugünleri de gördük. Hayatta olduklarını biliyoruz. Çok acı, sıkıntı çektik. Hasta olduk. Strese girdik. Şimdi ise mutlu olma zamanımız" diye konuştu.

MS,HÇ(İS/İD) - Samsun/ Çarşamba

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Suriye'de Kaçırılan Gazeteci Oğlunu Gören Baba: Sevincimiz Kelimelere Sığmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement