Takla Atan Otomobil, Evin Duvarına Çarparak Durdu - Son Dakika
Güncel

Takla Atan Otomobil, Evin Duvarına Çarparak Durdu

Takla Atan Otomobil, Evin Duvarına Çarparak Durdu

Düzce'de bir otomobil sürücüsü, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırınca, araç takla attı.

18.02.2013 12:20  Güncelleme: 12:27

Düzce'de bir otomobil sürücüsü, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırınca, araç takla attı. Otomobil evin duvarına çarparak durabilirken, ev halkı ise sarsıntı nedeniyle deprem olduğunu zannetti.

Edinilen bilgilere göre, Düzce'nin Çay Mahallesi Aydınpınar Caddesi'nde N.K. idaresindeki 81 BG 411 plakalı otomobil, sabah saat 05.00 sıralarında hızla giderken, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için sürücünün direksiyonu kırmasıyla takla attı. Takla atan otomobil, Ali Kaygısız'a ait tek katlı evin duvarına çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle evin camları kırılırken, ağaçların dalları ise evin içerisine girdi. Kaza sırasında evde uyuyan hane halkı, deprem oluyor zannederken, hurda yığını haline gelen otomobilde bulunan N.K. ise, arkadaşları tarafından getirilen başka bir araca bindirilip olay yerinden götürüldü.

Esma Kaygısız, deprem olduğunu sandığını belirterek, "Uyandığımızda olay olmuştu. Bir araba geldi, ben polis çağıracağım dedim aceleyle buradan çıkıp gittiler. Camın dibinde eşim yatıyordu, eşimi kaldırdım. Dışarı çıktığımda gitmişlerdi. Cam kırıkları olunca deprem oluyor dedim, çocukların sesini duyunca kaza olduğunu anladım" dedi.

Ali Kaygısız ise, "Ben olayın farkında değildim. Uyuyordum bir anda bir gümleme oldu. Bahçeye çıkınca baktım, araba eve çarpmış" diye konuştu.

Öte yandan, kaza yerinin bulunduğu noktada 50 kilometre hız tabelası ise dikkatlerden kaçmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Takla Atan Otomobil, Evin Duvarına Çarparak Durdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement