Köylüler Canlı Bombanın Köylerine Gömülmesine İzin Vermedi - Son Dakika
Güncel

Köylüler Canlı Bombanın Köylerine Gömülmesine İzin Vermedi

İstanbul İstiklal Caddesi'ni kana bulayan canlı bomba Mehmet Öztürk'ün Gaziantep'teki köyünde gömülmesini köylüler engelledi.

21.03.2016 15:47  Güncelleme: 16:40

İstanbul İstiklal Caddesi'ni kana bulayan canlı bomba Mehmet Öztürk, memleketi Gaziantep'te toprağa verildi. Cenazeye iki gündür gözaltında bulunan baba Nehsen Öztürk ve amcası katıldı. Köylülerin köy mezarlığına defnedilmesine karşı çıkması üzerine canlı bomba Gaziantep Yeşilkent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre, kimlik tespitinin yapılmasının ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu Morgundan teslim alınan canlı bombanın cansız bedeni, sabah saatlerinde Gaziantep Yeşilkent Mezarlığı Morgu'na konuldu.

KÖYLÜLER İZİN VERMEDİ

İnşaat işçisi baba oğlunun cenazesini Şehitkamil'e bağlı İncesu Mahallesi'ne defnetmek istedi. Ancak İncesu Mahallesi sakinleri, canlı bombanın İncesu Mezarlığı'na defnedilmesien karşı çıktı. Bunun üzerine baba Nahsen Öztürk ve amca Yeşilkent Mezarlığı'na gelerek oğlunu belediye mezarlığına defnetmek istediğini söyledi.

BABA BİR KÜREK TOPRAK ATIP UZAKLAŞTI

Mezarlık yetkililerinden alınan izin sonrasında canlı bombanın cesedi, baba, amca ve mezarlık görevlileri tarafından defnedildi.

Canlı bombanın defni sırasında mezara uzaktan bakan Nahsen Öztürk'ün birkaç kürek toprak atıp uzaklaşması dikkat çekti. Diğer yandan, canlı bombanın cenaze namazının morg içinde kılındığı öğrenildi.

Köylüler Canlı Bombanın Köylerine Gömülmesine İzin Vermedi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Köylüler Canlı Bombanın Köylerine Gömülmesine İzin Vermedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • mehmet: Memleket isterim ki her köşesi Memleketim Gaziantep gibi olsun 97 13 Yanıtla
  • Asker: Canlı bombanın cenaze namazı mı kılınır..? Sapkınlık Ne yapmayın.. 34 2 Yanıtla
  • :(: insanların beyinlerini yıkıyorlar bence uyuşturucu veriyorlar aklı başında bir insan bunu yapmaz 28 1 Yanıtla
  • CcC: toprak nasıl kabul etti bu kafiri cehenemde yanarsın inşallah 24 4 Yanıtla
  • AHMET: Allah doğru yoldan uzaklaştırmasın 22 0 Yanıtla
  • orhan: Gaziantep halkınada yakışan budur.bu kanı bozuğu toprak bıle kabul etmez 17 3 Yanıtla
  • SANA NE: bunlar din uğruna fln savaşmıyorlar sadece dini yüzlerine tutamak ediyorlar o kadar 18 2 Yanıtla
  • HDP,Li: kandile gömün. 8 11 Yanıtla
  • ANTİ AKP: ATATÜRK İLKE İNKILAP DÜŞMANLARI CUMHURİYET DÜŞMANLARI DEMOKRASİ DÜŞMANLARI BAYRAK DÜŞMANLARI HAK VE ADALET DÜŞMANLARI DOĞRU TARTI VE DOĞRU TERAZİ DÜŞMANLARI ÜRETİM VE İLERİCİLİK DÜŞMANLARI AT GÖZLÜĞÜ TAKMIŞ SAHTE HİLAFETÇİLER MENEMEN OLAYLARINDA TEĞMEN KUBİLAY I ŞEHİT EDEN ZİHNİYETİN DEVAMI OLAN SİZLER GERİCİLER ÖRÜMCEK BEYİNLİLER ALLAH İLE ALDATAN SAHTEKAR DİNCİ TAKIMI MÜSLÜMAN GÖRÜNÜMLÜ ALLAH İLE ALDATAN RANTİYECİLER SİYONİSTLER İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİNİN MÜDAVİMLERİ KIYAMET FİTNECİLERİ. . 5 14 Yanıtla
  • vvvb: Şimdiki gençlerin babası olmak kolaymi 18 ine kadar vuramazsin suç 18 inden sonra ne yaparsa karisamazsin ama sorumlusun şimdiki zibidi gençliği kanunlar simartdi hiç bir şeyin değerini bilen gençlik varmı hepsi armut pis agzima duş istiyi pişirip veriyoruz da simdikilerden çok güzel TERORİST olur oluyorda üzgünüm 14 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement