Taşkın Sularının Taşıdığı Ağaçları Denizden Topladılar - Son Dakika
Güncel

Taşkın Sularının Taşıdığı Ağaçları Denizden Topladılar

Taşkın Sularının Taşıdığı Ağaçları Denizden Topladılar

Ordu'da etkili olan sağanak yağış sonrası oluşan taşkın nedeniyle derelerle Karadeniz'e taşınan ağaç ve odun parçalarını, vatandaşlar, kayıklardan da yararlanarak denizden topladı.

19.07.2013 12:13  Güncelleme: 15:30

Ordu'nun Ulubey İlçesi'nde ve merkeze bağlı yüksek kesimlerdeki köylerde sabaha karşı aniden başlayan sağanak yağış sonrası dereler taştı, tarım arazileri zarar gördü. Derelerden gelen suyun toplandığı ve kentin ortasından geçen Civil Irmağı taşma da tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Polis, olası taşkına karşı ırmak üzerinde bulunan köprülerin çevresinde su seviyesi azalıncaya kadar bekledi. Sular dere kenarındaki bir çok ağacı da yerinden sökerek Civil Irmağı'ndan Karadeniz'e taşıdı.

'KIŞLIK ODUNUMUZU ÇIKARTTIK'

Denize gelen odun parçalarını gören vatandaşlar da aileleriyle birlikte Karadeniz'e girerek topladı. Denizdeki odun parçalarını toplayan Hasan Aksu, "Şiddetli yağmurun ardından odunlar ırmaktan denize geldi. Bizde toplamaya geldik. Kışlık odunumuzu çıkarttık" diye konuştu. Bazı balıkçılar da kayıklarla dalgalara aldırış etmeden Civil Irmağı'nın denizle kesiştiği noktaya giderek sürüklenen ağaçları toplayıp kışın yakmak için evlerine götürdü. - Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Taşkın Sularının Taşıdığı Ağaçları Denizden Topladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement