TEM Otoyolunda Kaza: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

TEM Otoyolunda Kaza: 2 Yaralı

TEM Otoyolunda Kaza: 2 Yaralı

TEM Otoyolu Ataşehir mevkiinde meydana gelen trafik kazasında takla atan otomobilin sürücüsü ile yanındaki arkadaşı yaralandı.

01.08.2013 15:10  Güncelleme: 11:02

Diğer otomobilin sürücüsü, polise verdiği ifadede kazaya kendisine çarpan ve kaçan bir tırın yol açtığını söyledi.

Kaza saat 13.00 sıralarında TEM Otoyolu Ataşehir mevkii Ankara istikametinde meydana geldi. 34 FV 7388 plakalı otomobilin sürücüsü Hasan Gündoğdu, yanındaki şeritte giden Erdal Işık'ın kullandığı 34 UA 3793 plakalı otomobile çarptı. Erdal Işık, çarpmanın etkisiyle otomobilin kontrolünü kaybetti. Taklalar atan otomobil yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra ters şekilde durabildi.

Yaralanan otomobil sürücüsü Erdal Işık ile yanında bulunan kız arkadaşı Nurgül Kaya çevreden yardıma gelen sürücüler tarafından dışarı çıkarıldı. Diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan Erdal Işık ile arkadaşı Nurgül Kaya aynı ambulansa konularak Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Erdal Işık'ın arkadaşı Nurgül Kaya'yı Sabiha Gökçen Havaalanına götürdüğü öğrenildi.

Diğer sürücü Hasan Gündoğdu polise verdiği ifadede kendi kullandığı otomobilin sol arka bölümüne bir tırın çarptığını, kendisinin de diğer otomobile çarptığını, kazaya neden olan tırın da kaçtığını söyledi. Hasan Gündoğdu'nun kullandığı otomobilde bulunan iki kadın da kaza nedeniyle şoka girip ağladı. Hasan Gündoğdu ile yanındakilerin bir yakınlarının cenazesi için Sinop'a gittiği öğrenildi. Sürücülerin ifadesini alan polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TEM Otoyolunda Kaza: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement