Terkos Gölü'nde Hayatını Kaybeden Amca ve Yeğenleri Son Yolculuklarına Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Terkos Gölü'nde Hayatını Kaybeden Amca ve Yeğenleri Son Yolculuklarına Uğurlandı

Terkos Gölü\'nde Hayatını Kaybeden Amca ve Yeğenleri Son Yolculuklarına Uğurlandı

Bayram tatilinde balık tutmak ve gezmek için gittikleri Terkos Gölü'nde hayatlarını kaybeden bir amcayla üç yeğeni son yolculuklarına uğurladı.

10.11.2011 17:40

Bayram tatilinde balık tutmak ve gezmek için gittikleri Terkos Gölü'nde hayatlarını kaybeden bir amcayla üç yeğeni son yolculuklarına uğurladı.

Arnavutköy Yeşil Cami'nde düzenlenen cenaze törenine İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş da katıldı.

Bayram tatilinde balık tutmak ve gezmek için gittikleri Terkos Gölü'de tekneklerinin alabora olması sonucu hayatlarını kaybeden bir amcayla üç yeğeni için cenaze töreni düzenlendi. Gölde hayatını kaybeden amca Yusuf Yıldırım (50) ile yeğenleri Şevket Yıldırım (19), Hasan Yıldırım (21) ve Yasin Bacak'ın (20) cenazeleri sabah erken saatlerde Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'dan aileleri tarafından alındı. Amca ve 3 yeğen için Arnavutköy Taşoluk'da bulunan Yeşil Cami'de ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine hayatlarını kaybeden Yusuf Yıldırım, Şevket Yıldırım, Hasan Yıldırım ile Yasin Bacak'ın ailesi ve yakınlarının yanısıra İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş da katıldı.

HASAN YILDIRIM'IN BABASI TEŞEKKÜR ETTİ

Hasan Yıldırım babası İsmail Yıldırım, cenaze töreninde yaptığı konuşmada devletin ne kadar büyük olduğunu gördüğünü söyleyerek kendilerine yardımcı olan İstanbul Valiliği, Jandarma ve Büyükşehir Belediyesi'ne verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş da konuşmasında ailelere başsağlığı diledi. Kılınan cenaze namazının ardından Yusuf Yıldırım, Şevket Yıldırım, Hasan Yıldırım ve Yasin Bacak'ın cenazeleri Boğazköy Mezarlığı'na defnedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Terkos Gölü'nde Hayatını Kaybeden Amca ve Yeğenleri Son Yolculuklarına Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement