The Soloıst - Son Dakika
Güncel

The Soloıst

The Soloıst

Kırmızı Halı Kuşağında Bu Filmi ; Sinematv D-Smart 5'nci Kanalda, Teledünya 11'nci Kanalda Ve Aynı Anda Sinematv HD'de D-Smart 117 Ve Teledünya 9'ncu Kanalda İzleyebilirsiniz.

18.05.2011 22:00  Güncelleme: 22:01

Kırmızı halı kuşağında bu filmi ; sinematv d-smart 5'nci kanalda, teledünya 11'nci kanalda ve aynı anda sinematv hd'de d-smart 117 ve teledünya 9'ncu kanalda izleyebilirsiniz.

Kırmızı Halı

İşte nefis bir Cumartesi akşamı! Hollywood'un yüksek bütçeli, hasılat rekortmeni filmleri, dünya ve Türk sinemasının en iddialı yapımları Kırmızı Halı'da.

The Soloist/ Virtüöz

Tür : Dram, Biyografik

Yönetmen : Joe Wright

Yapım : 2009

Oyuncular : Jamie Foxx, Robert Downey Jr., Catherine Keener, Tom Hollander

"Atonement/Kefaret" ve "Pride & Prejudice/Aşk ve Gurur"un bol ödüllü yönetmeni Joe Wright'tan etkileyici bir dram… "The Soloist" gerçek bir yaşam öyküsünden sinemaya uyarlandı. Başrolde Oscar'lı aktör Jamie Foxx var.

Nathaniel Ayers (Jamie Foxx) genç bir müzik dehasıdır. ABD'nin seçkin konservatuarlarından Juilliard'a kabul edilir. Ancak buradaki ikinci yılında sağlık sorunları baş gösterir. Ayers önce şizofreniye yakalanır; ardından da sokaklarda yaşamaya başlar.

Los Angeles'ta gazetecilik yapan Steve Lopez, Ayers'ı gördüğünde ondaki farklılığı anlar. O, başına gelmiş her şeye rağmen müzik tutkusunu kaybetmemiş ve kırık dökük çellosuyla hayata tutunmuştur. Ayers ile onu yakından tanımak isteyen Lopez arasında sıradışı bir arkadaşlık başlar.

Yayın tarihi : 20 Mayıs Cuma

Yayın saati : 21:00

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel The Soloıst - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement