Tipiye Yakalanan İşadamlarını Jandarma Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Tipiye Yakalanan İşadamlarını Jandarma Kurtardı

Tipiye Yakalanan İşadamlarını Jandarma Kurtardı

Antalya'dan Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesi'ne gitmek için yola çıkan işadamları Ziya Şengül ile Bülent Cömert, tipi nedeniyle yolda mahsur kaldı.2 kişi jandarma tarafından kurtarıldı.

15.02.2013 15:27

Antalya'dan Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesi'ne gitmek için yola çıkan işadamları Ziya Şengül ile Bülent Cömert, tipi nedeniyle yolda mahsur kaldı. 2 kişi jandarma tarafından kurtarıldı.

Şuhut'a gitmek isteyen Ziya Şengül ve Bülent Cömert, dün akşam saatlerinden 34 HV 6656 plakalı otomobille Antalya'dan yola çıktı. Ziya Şengül'ün kullandığı otomobille D 650 Karayolu'nda ilerleyen işadamları, Şuhut tabelasını görünce, tabelanın gösterdiği yöne saptı. Bir süre sonra kendilerini dağ yolunda bulan işadamları, Çakmaktepe mevkiinde gece yarısı tipiye yakalandı. Kar nedeniyle kayan otomobil, yoldan çıkarak yol kenarındaki kara saplandı. Dağ yolunda mahsur kalan Ziya Şengül ve Bülent Cömert, cep telefonuyla jandarmayı arayarak yardım istedi. Yaklaşık 3 saat sonra olay yerine gelen kurtarıcıyla araçları çekilen Şengül ve Cömert kurtarıldı.

Yoldaki 'Şuhut' levhasının kendilerini yanılttığını belirten Ziya Şengül, Şuhut yolunu gösteren asıl tabelanın virajda olduğunu, bu nedenle fark etmedikleri için de yolu şaşırdıklarını söyledi. Bülent Cömert ise jandarma sayesinde donmaktan kurtulduklarını kaydetti. - Afyon/ Sandıklı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tipiye Yakalanan İşadamlarını Jandarma Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement