Torium Akustik'te Yaşar Romantizmi Esti - Son Dakika
Güncel

Torium Akustik'te Yaşar Romantizmi Esti

Torium Akustik\'te Yaşar Romantizmi Esti

Ünlü müzisyen Doğan Duru'nun ile Torium Açık Çarşı da gerçekleşen "Torium Akustik" yaz akşamlarını renklendirmeye devam ediyor.

28.06.2013 09:45

Birbirinden ünlü isimlerin akustik performanslarını sergilediği Torium açık sahnede Çarşamba günü Yaşar yer aldı.

Torium Alışveriş Merkezi, birbirinden ünlü isimlerin katıldığı "Torium Akustik" etkinliğine bu hafta Yaşar konuk oldu. Sahneye çıkmadan önce, Doğan Duru ile sıkı bir bowling maçı yapan Yaşar, büyük farkla maçın galibi oldu. Saat 20:00' da seyircinin karşısına çıkan ikili müzik dolu keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.

Sevilen şarkıcı Yaşar ilk albümünün hit olarak piyasaya giriş yapmasından dolayı hiçbir zaman şımarmadığını ancak daha iyisini yapma tedirginliğini yaşadığını belirtti. Seyircilerle konser hikâyelerini de paylaşan Yaşar, Rumeli Hisarı'nda gerçekleştireceği ilk açık hava konserinin 17 Ağustos depremine denk gelip iptal olmasıyla birlikte, ileri bir tarihe alınan ikinci konserinin de 12 Kasım depremine denk gelmesinin onun için enteresan bir olay olduğunu hatırlatarak Torium ziyaretçilerini eski günlere döndürdü.

Şiire olan ilgisinden dolayı Cemal Süreyya Derneği'nin yedi kurucusundan biri olduğunu belirten sanatçı "Derneğe pek faydalı olamıyorum ama en azından anma gecelerinde konserler verip, kliplerimde de Cemal Süreyya kitaplarını ön plana çıkarıp insanlara bu değerli şairi ve şiirlerini hatırlatmaya çalışıyorum" dedi.

Doğan Duru'ya gerçekleştirdiği samimi sohbette Yaşar en sevdiği albümünün Masal olduğunu, Hatırla albümünü ise o dönemde çok içine sinmemiş olması sebebiyle hatırlamak istemediğini söyledi. En sevdiği şarkısının ise "Sebepsiz Fırtına" olduğunu belirtti.

Keyifli akşamın sonunda Yaşar sevenlerine yaz sonunda yeni albümünün çıkacağı müjdesini de Torium Açık Sahne'den duyurdu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Torium Akustik'te Yaşar Romantizmi Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement