Torutoys Şirketler Grubuna "Bölgesel Ve Uluslararası Marka" Ödülü - Son Dakika
Güncel

Torutoys Şirketler Grubuna "Bölgesel Ve Uluslararası Marka" Ödülü

Torutoys Şirketler Grubuna "Bölgesel Ve Uluslararası Marka" Ödülü

Torutoys Şirketler Grubu, Gaziantep Medya Platformu tarafından "bölgesel ve uluslararası marka ödülüne" layık görüldü.

25.11.2013 13:59

Torutoys Şirketler Grubu, Gaziantep Medya Platformu tarafından "bölgesel ve uluslararası marka ödülüne" layık görüldü. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey Torutoys Şirketler Grubunun ödülünü, Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru'ya takdim etti.

Gaziantep Medya Platformu ile Anadolu Aslanları İşadamları Derneği işbirliğiyle düzenlenen Bölgesel ve Uluslararası Markalar Ödül Töreni, onur konuğu KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun da katılımıyla Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapıldı.

Törene, Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Halil Mazıcıoğlu, Gaziantep Vali Vekili Mehmet Taşdöğen, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Torutoys Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ve Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca, GAMEP Başkanı Nazmi Özkoyuncu ve diğer davetliler katıldı.

'Dünya markaları bu topraklardan çıkacak' temasıyla bu yıl ikincisi gerçekleştirilen törende, sanayileşmeye ve markalaşmayla bölgenin kalkınmasına katkıda bulunan firmalara ödül verildi.

Konuşmaların ardından, Gaziantep'in yanı sıra bölge illerden ödüle layık görülen firmalara plaketleri dağıtıldı.
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey Torutoys Şirketler Grubunun ödülünü, Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru'ya takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Torutoys Şirketler Grubuna 'Bölgesel Ve Uluslararası Marka' Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement