"Trakya Sokak İftarları" - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

"Trakya Sokak İftarları"

"Trakya Sokak İftarları"
14.08.2012 21:59

Edirne'de, AK Parti İstanbul ve Edirne il başkanlıklarının düzenlediği sokak iftarında 7 bin kişi bir araya geldi.

Edirne'de, AK Parti İstanbul ve Edirne il başkanlıklarının düzenlediği sokak iftarında 7 bin kişi bir araya geldi.

AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, trafiğe kapalı Saraçlar Caddesi'nde düzenlenen iftarda yaptığı konuşmada, toplumların kendi değerleri üzerinde medeniyetler kurduğunu söyledi.

Türk milletinin dünyaya büyük ve şanlı bir medeniyet sunduğunu söyleyen Müezzinoğlu, "Biz dünyaya medeniyet sunmuş milletin evlatlarıyız. Şükürler olsun ki Türk milleti mensubu olarak Müslümanız, Müslüman olmanın ve Türk milleti olmanın nimeti için Allah'a şükretmeliyiz. Türk milletinin değerleri çalışkanlığı, dürüstlüğü ve güvenilirliğiyle ortaya çıkmaktadır. Biz değerler üzerinde yükselen milletin mensuplarıyız" diye konuştu.

AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve de Edirne'de geçmiş yıllarda vatandaşlar ile birlikte iftar yapmadıklarını ancak bunun kendilerine ders olması nedeniyle önümüzdeki yıl iftar programlarını daha geniş kapsamlı yapacaklarını kaydetti.

Selimiye Camii eski imamı Nadi Ersoy'un duasıyla sona eren iftar programına 7 bin kişinin katıldığı belirtildi.

Muhabir: Cihan Demirci/ Salih Baran

Yayıncı: Selçuk Aval - EDİRNE

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Trakya Sokak İftarları' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement