Tükiye-İsveç Davis Cup İçin Karşılaşıyor - Son Dakika
Güncel

Tükiye-İsveç Davis Cup İçin Karşılaşıyor

Tükiye-İsveç Davis Cup İçin Karşılaşıyor

DAVIS Cup Avrupa-Afrika Bölgesi mücadelesinde İsveç'le 7-9 Nisan'da karşılaşacak olan Türk milli takımının tenisçileri, müsabakalara iyi hazırlandıklarını söyledi.

04.04.2017 16:33

DAVIS Cup Avrupa- Afrika Bölgesi mücadelesinde İsveç'le 7-9 Nisan'da karşılaşacak olan Türk milli takımının tenisçileri, müsabakalara iyi hazırlandıklarını söyledi.

Hazırlıklarını Antalya'nın Manavgat İlçesi'ndeki Ali Bey Club Tesisleri'nde sürdüren 2 takımın antrenör ve oyuncuları, basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına Türkiye'den antrenör Haluk Akkoyun ile oyuncular Marsel İlhan, Cem İlkel, Altuğ Çelikbilek, Anıl Yüksel, İsveç'ten ise kaptan Johan Hedsberg; oyuncular Elias Ymer, Christian Lindell, Andreas Slijestrom, Johan Brunstrom katıldı.

Milli takım antrenörü Haluk Akkoyun, Güney Kıbrıs Rum kesimiyle yaptıkları mücadelede 2-0'dan geri dönüş yapmalarının kendileri açısından önemli olduğunu belirtti. Milli takımdaki oyuncuların 3 yıldır bir arada olduğunu anlatan antrenör Akkoyun, oyuncuların performans durumunun gayet iyi olduğunu söyledi. İlhan Marsel'in kötü bile olsa maç kazanmasını bildiğini anlatan Akkoyun, "Son 1.5 ay içinde Cem İlkel final oynadı, Altuğ Çelikbilek şampiyon oldu, Anıl Yüksel final oynadı. Eskiden hedefimiz grupta kalmaktı. Şimdi ise gruptan çıkmak istiyoruz. İsveç'i yenerek bu turu geçersek sonraki turda yolumuz açık" dedi.

İlhan Marsel ve Cem İlkel ise İsveç maçında savaşacaklarını vurgularken Altuğ Çelikbilek, toprak kortların kendileri için önemli şans olduğunu ifade etti.

"HEDEFİMİZ TÜKİYE MÜSABAKASINDAN SONRA"

İsveç takımı kaptanı Johan Hedsberg'de turnuvayı maç maç değerlendirdiklerini belirtti, "Bu maçtan sonra Davis Cup'ta hedeflerimizi ortaya koyabiliriz. Toprak kort, bizim için büyük sürpriz" dilye konuştu.

- Manavgatantalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tükiye-İsveç Davis Cup İçin Karşılaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement