Tunceli Cumhuriyet Başsavcısı Enver Eroğlu, 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğraflara oy verdi - Son Dakika
Güncel

Tunceli Cumhuriyet Başsavcısı Enver Eroğlu, 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğraflara oy verdi

Tunceli Cumhuriyet Başsavcısı Enver Eroğlu, 2023\'e damga vuran olaylara ait fotoğraflara oy verdi

Tunceli Cumhuriyet Başsavcısı Enver Eroğlu, Anadolu Ajansı'nın düzenlediği 'Yılın Kareleri' oylamasına katılarak, çevre-yaşam, haber, spor, deprem ve Gazze kategorilerinde yer alan fotoğraflara oy verdi. Eroğlu, tüm fotoğrafların anlamlı ve etkileyici olduğunu belirtti.

19.01.2024 16:21

Tunceli Cumhuriyet Başsavcısı Enver Eroğlu, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.

Eroğlu, makamında, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği, "Haber", "Çevre-Yaşam" ve "Spor" ile bu yıla özel eklenen " Deprem: Umut" ve " Gazze: Kanıt" kategorilerinde oylamaya sunulan 147 fotoğrafı inceledi.

"Çevre-yaşam" kategorisinde Sidar Can Eren'in "Yoldaş" fotoğrafına oy veren Eroğlu, "Haber" kategorisinde ise Özkan Bilgin'in "Ekside operasyon" adlı fotoğrafını seçti.

"Spor" kategorisinde Emin Sansar'ın "Yumruk" fotoğrafını tercih eden Eroğlu, "Deprem: Umut" kategorisinde Sergen Sezgin'in "Kurtarıcı", "Gazze: Kanıt" kategorisinde ise Mustafa Hossona'nın "Toz duman" fotoğrafını oyladı.

Eroğlu, tüm fotoğrafların içerik olarak birbirinden anlamlı ve etkileyici olduğunu, bu nedenle de seçim yaparken zorlandığını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tunceli Cumhuriyet Başsavcısı Enver Eroğlu, 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğraflara oy verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement