Tunceli Polisi Engellilere Akülü Araç Sandalye Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Tunceli Polisi Engellilere Akülü Araç Sandalye Dağıttı

Tunceli Polisi Engellilere Akülü Araç Sandalye Dağıttı

Tunceli Emniyet Müdürlüğü kentte yürüme engelli olan ve tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan 8 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye dağıtıldı.

06.09.2013 16:01  Güncelleme: 16:46

Tunceli Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polislerin kendi aralarında topladıkları yardımların dışında, İstanbul'da hayırsever işadamı Yavuz Kocaömer'in katkıları ile alınan 4'ü akülü, 4'ü normal tekerlekli sandalye olmak üzere toplam 8 araç, engelli vatandaşa dağıtıldı.

Dağıtım töreninde konuşan Tunceli Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz, polisin sadece asayiş sağlamakla görevli olmadığını belirterekek, "Bizim görevimiz sadece asayişi sağlamak değil. Bizler vatandaşımızın emrindeyiz, vatandaşın hertürlü sorununu çözmek ve hizmet etmek için buradayız. Biz Tunceli'ye her konuda hizmet etmek isteyen bir teşkilatız. Bizler de hepimiz, yani yarının potansiyel engellisiyiz. Yolda yürürken, ayağımızın kayması, yada farklı bir kaza veya bir trafik kazası sonucu bizler de engelliler kervanına katılabiliriz. Bu nedenle bizler engelli kardeşlerimizin hayatını daha da kolaylaştırmak ve daha iyi destek vermek için engelsiz vatandaşlar olarak onlara yardımcı olmak durumundayız. Biz Tunceli polisi olarak, bu konuda daha önce de çalışmalar yapmıştık. Bundan sonra da yapacağız ve engelli vatandaşlarımızın daha rahat bir yaşamı için hertürlü gayreti göstereceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından 8 engelli vatandaşlara araçları dağıtıldı. Araçları alan engelli vatandaşlar, Emniyet Müdür Hayati Yılmaz ile birlikte emniyet bahçesinde deneme turu attı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tunceli Polisi Engellilere Akülü Araç Sandalye Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement