Tunceli Valisi Kaymak'tan 2 Metrelik Karda Operasyon Yapan Askerlere Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Tunceli Valisi Kaymak'tan 2 Metrelik Karda Operasyon Yapan Askerlere Ziyaret

Tunceli Valisi Kaymak\'tan 2 Metrelik Karda Operasyon Yapan Askerlere Ziyaret

TUNCELİ Valisi Osman Kaymak, 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz Uyar, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Salih Karakaş, Emniyet Müdürü Doğu Ateş ile birlikte Ovacık İlçesi kırsalında, 2 metre kar kalınlığında teröristlere yönelik operasyon düzenleyen askeri birlikleri ziyaret etti.

31.01.2017 15:35

TUNCELİ Valisi Osman Kaymak, 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz Uyar, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Salih Karakaş, Emniyet Müdürü Doğu Ateş ile birlikte Ovacık İlçesi kırsalında, 2 metre kar kalınlığında teröristlere yönelik operasyon düzenleyen askeri birlikleri ziyaret etti.

Tunceli Valiliği'nce yapılan yazılı açıklamada, Vali Osman Kaymak'ın beraberindeki komutanlarla birlikte Ovacık kırsalında operasyon halindeki askeri birlikleri ziyaret ettiği belirtildi. Açıklamada, "Valimiz Osman Kaymak, 8'inci Kolordu Garnizon Komutanı Korgeneral Yılmaz Uyar, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Salih Karakaş, Emniyet Müdürü Doğu Ateş ile birlikte ilimiz Ovacık İlçesi kırsalında operasyonda olan askerlerimizi ziyaret etti. Kar kalınlığının 2 metreyi bulduğu Ovacık İlçesi kırsalında hava sıcaklığının -20 derecelere düştüğü ortamda teröristlerin saklandıkları mağaraları tek tek arayan ve buldukları sığınakları imha ederek bölge halkının güvenini kazanan kahraman güvenlik güçlerimizi ziyaret eden Valimiz, vatanımızın birlik ve bütünlüğü, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden teröristlerle mücadele eden kahramanlarımızla -30 dereceye kadar dayanıklı, soğuk geçirmez çadırlarında bir araya gelerek, bir süre sohbet etti, bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. Olumsuz hava ve iklim koşullarına rağmen, teröristlere karşı yürüttükleri mücadelede kendilerine başarılar diledi" denildi.

- Tunceli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tunceli Valisi Kaymak'tan 2 Metrelik Karda Operasyon Yapan Askerlere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement