Türkiye, Felis Ödüllerinde 13 Ödülün Sahibi Oldu - Son Dakika
Güncel

Türkiye, Felis Ödüllerinde 13 Ödülün Sahibi Oldu

Türkiye, Felis Ödüllerinde 13 Ödülün Sahibi Oldu

Vodafone Türkiye, bu yıl 9. su düzenlenen Felis Ödüllerinde PR, medya, yaratıcılık ve dijital alanlarında toplam 13 ödülün sahibi oldu.

07.11.2014 16:44  Güncelleme: 17:09

Vodafone Türkiye, bu yıl 9'uncusu düzenlenen Felis Ödülleri'nde PR, medya, yaratıcılık ve dijital alanlarında toplam 13 ödülün sahibi oldu.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, yaratıcı medya uygulamalarının gelişmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Brand Week Istanbul kapsamında gerçekleşen 9. MediaCat Felis Ödülleri 4-5 Kasım'da İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Vodafone Türkiye, en büyük ödüllerden biri olan "Yılın Reklamvereni" ödülünün yanı sıra PR, medya, yaratıcılık ve dijital alanlarında 12 farklı kategoride ödülün de sahibi oldu.

İki güne yayılan ödül töreninde ilk gün Medya ve PR kategorilerinde, ikinci gün de Yaratıcılık ve Dijital kategorilerinde ödüller dağıtıldı. Vodafone Türkiye Beşiktaş JK sponsorluk anlaşması kapsamında Vodafone Arena iletişimi için hazırlanan farklı kampanyalar tüm kategorilerde en az bir ödüle sahip olarak en çok ödül getiren Vodafone iletişim çalışması oldu. Team Red, Tribal Worldwide Istanbul, C-Section ve Ogilvy PR Vodafone Türkiye için hazırladıkları kampanyalarla ödül kazanan ajanslar arasında yer aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, ödüllerden duyduğu memnuniyet ifade ederek, şunları kaydetti:

"Özellikle de 'Yılın Reklamvereni' ödülüne layık görülmüş olmamız, her zaman benzersiz ve samimi olma hedefiyle gerçekleştirdiğimiz iletişim çalışmalarında ajanslarımızla birlikte yakaladığımız sinerjinin başarısını ortaya koyduğundan bizim için çok değerli. Tüketici nezdinde bir güven markası olduğumuzu ve giderek büyüdüğümüzü aldığımız ödüllerle de teyit etmiş olduk. Vodafone olarak önümüzdeki yıllarda da kreatif ajanslarımızla verimli iş birliğini ve akılda kalıcı kampanyalara imza atmayı sürdüreceğiz." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye, Felis Ödüllerinde 13 Ödülün Sahibi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement