Türkiye'nin Yeni Tuz Markası Efsina'ya Ustalardan Tam Not - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin Yeni Tuz Markası Efsina'ya Ustalardan Tam Not

Türkiye\'nin Yeni Tuz Markası Efsina\'ya Ustalardan Tam Not

Aşçılar Derneği Dördüncü Geleneksel Aşçılar ve Tedarikçiler Buluşması'nda Efsina, Türkiye genelinden gelen Executive Şefler, Aşçılar, tedarikçi firmalar ve ziyaretçilere ürünlerini tanıttı.

02.04.2015 12:11

Geleneksel Aşçılar ve Tedarikçiler Buluşması ile Aşçılar Derneği 18. yıl kutlaması, 29 Mart 2015 tarihinde Marriott İstanbul Asya'da gerçekleştirildi. Türkiye'nin yeni tuz markası Efsina da etkinlikte stant açarak, Türkiye genelinden gelen Executive Şefler, Aşçılar, tedarikçi firmalar ve ziyaretçilere ürünlerini tanıttı. Efsina ürünleri ustalardan tam not aldı. Yaklaşık 20 tedarikçi firmanın bir araya geldiği buluşmaya 2 bin 500'e yakın bir katılım sağlandı.

Özellikle Efsina Gurme çok beğenildi

Özenle seçilmiş tane baharatlar ve doğal Himalaya Tuzu ile harmanlanan "Baharat Çeşnili Himalaya Tuzu Gurme", Efsina'nın en fazla dikkat çeken ürünleri arasında yer aldı. Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Özdemir, Efsina ürünlerinde tuzun rafine edilmeden doğal halinin korunduğunu belirterek, Baharat Çeşnili Himalaya Tuzu Gurme'nin tüm yemek ve ızgara çeşitlerinde öğütülerek kullanılabildiğini söyledi.

Türkiye'nin önde gelen tedarikçi firmalarının katılım gösterdiği etkinliğin sonunda bir plaket töreni de düzenlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye'nin Yeni Tuz Markası Efsina'ya Ustalardan Tam Not - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement