Tuzla Belediyesi'nden Silopi'deki Amatör Spor Takımına Malzeme Yardımı - Son Dakika
Güncel

Tuzla Belediyesi'nden Silopi'deki Amatör Spor Takımına Malzeme Yardımı

Tuzla Belediyesi\'nden Silopi\'deki Amatör Spor Takımına Malzeme Yardımı

Istanbul Tuzla Belediyesi tarafından Şırnak'ın Silopi İlçesi'ndeki Silopi Belediye Gençlikspor Külübü'ne spor malzemesi yardımı yapıldı.

13.12.2016 16:56

Istanbul Tuzla Belediyesi tarafından Şırnak'ın Silopi İlçesi'ndeki Silopi Belediye Gençlik spor Külübü'ne spor malzemesi yardımı yapıldı.

Silopi Kaymakamı Savaş Konak'ın Silopi Belediyesi'ne kayyum olarak atanmasından sonra belediye bünyesinde faaliyet yürüten ve 1'nci Amatör Ligi'nde mücade eden Silopi Belediye Gençlikspor'un yönetiminde değişikliğe gitti. Kulübün başkanlığına Mehmet Bilen getirilirken, teknik direktörlüğe ise Yıldıray Yücel görevlendirildi. Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Ökten ve Silopi Belediye Gençlikspor Başkanı Mehmet Bilen, şehir stadında antrenman yapan futbolcularla tanışmak ve Tuzla Belediyesi'nin gönderdiği spor malzemelerini dağıtmak için bir araya geldi.

Silopi'ye gönderdikleri spor malzemelerinden dolayı Tuzla Belediye Başkaın Dr. Şadi Yazıcı'ya teşekkürlerini ileten Belediye Başkan Yardımısı Kemal Ökten, işadamları ve kaymakamın kulübe desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Silopi Belediye Gençlikspor Teknik Direktörü Yıldıray Yücel ise, amaçlarının Silopi'deki gençleri sporla tanıştırarak, kötü alışkanlıklardan kurtulmasını sağlamak olduğunu dile getirerek, "Şiarımız önce iyi insan ondan sonra iyi bir futbolcu yetiştirmektir" dedi.

Konuşmaların ardından Tuzla Belediyesi'nin Silopili futbolculara gönderdiği spor mazmeleri törenle dağıtıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tuzla Belediyesi'nden Silopi'deki Amatör Spor Takımına Malzeme Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement