Uçağın Düştüğü Bölge.... - Son Dakika
Güncel

Uçağın Düştüğü Bölge....

Uçağın Düştüğü Bölge....

Dha DIŞ HABER - Uçağın düştüğü bölge.... Fransa'da 144 yolcu ile 6 mürettebatın bulunduğu yolcu uçağı düştü.

24.03.2015 16:50

Dha DIŞ HABER - Uçağın düştüğü bölge....

Fransa'da 144 yolcu ile 6 mürettebatın bulunduğu yolcu uçağı düştü...

Germanwings'ten düşen uçakla ilgili açıklama yapıldı Açıklama şöyle

Germanwings bugün (24 Mart 2015) yerel saat ile 1100 civarında Airbus A320 uçağının Nice şehri yakınlarında kaza geçirdiğini büyük bir üzüntü ile teyit eder. 4U 9525 sefer sayılı uçak Barselona-Düsseldorf seferini gerçekleştirmekteydi. Uçakta 144 yolcu ve 6 mürettebat bulunuyordu. Bu noktada elimizde kesinleşmiş daha fazla bilgi bulunmamaktır. Germanwings kapsamlı bir araştırma sürdürmektedir. Konuyla ilgili kesin bilgiler elimize ulaştıkça sizinle paylaşıyor olacağız.

Ölenler arasında Türkler de var

İspanya Kralı 6. Felipe Fransa'da bulunduğu resmi ziyaret sırasında Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ile yaptığı açıklamada düşen uçakta, Alman, İspanyol ve Türk yolcularının olduğunu açıkladı.

Taşımacılıktan sorumlu Devlet Bakanı Alain Vidalies yaptığı açıklamada uçak kazasından sağ kurtulan olmadığını söyledi. Saat 1047 sularında uçaktan SOS alındığını ve uçağın bu sırada anormal bir pozisyonda ve 5000 feetlik bir yükseklikte olduğunu söyleyen Fransız bakan uçağın alınan SOS sinyalinden hemen sonra düştüğünü belirtti.

Uçağın Méolans-Revel köyüne yakın bir yere düştüğü açıklamasını yapan Fransa Başbakanlığı kabinesi İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve, çevre Bakanı Ségolene Royal ve taşımacılıktan sorumlu Devlet Bakanı Alain Vidalies uçağın düştüğü bölgeye gideceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı François Hollande da yaptığı açıklamada Şansölye Angela Merkel'e taziyelerini iletti ve kaza sebeplerinin derhal anlaşılması için tüm gerekenlerin yapılacağını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uçağın Düştüğü Bölge.... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement