Dursun Özbek: Ali Koç 4'ü silahlı 70 kişiyle stada geldi - Son Dakika
Spor

Dursun Özbek: Ali Koç 4'ü silahlı 70 kişiyle stada geldi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kongre üyeleriyle bir araya geldi ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında bomba iddialar ortaya attı. Ali Koç'un silahlı adamlarla stada geldiğini öne süren Özbek, ''Beraber stadyumdan ayrıldık. 2 saat sonra yolda haber aldım, geri döndüm. Ali Koç, 70-80 tane adamıyla, ki içlerinde 4'ü silahlı. Bu ayıptır. Eşkıyalıktır. Şehir eşkıyası diye tabir ettiğimiz şey bu. Öteye götürüyorum, bu terörizmdir'' dedi.

20.05.2024 16:31  Güncelleme: 16:42

Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe derbide kozlarını paylaştı. Sarı-lacivertliler, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi ve şampiyonluk son haftaya kaldı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bazı kongre üyeleriyle bir araya geldi. Özbek, Ali Koç için dikkat çeken ifadeler kullandı.

"ARTIK SEÇİMİN BİR ÖNEMİ YOK"

Dursun Özbek, "Seçimin artık önemi kalmamıştır. Ya ben seçilirim ya Süheyl Batum seçilir, ikimiz de Galatasaraylıyız. Topyekün mücadele, her şeyin önüne geçmiştir. Bütün camialara, bütün Türkiye'ye şunu göstermeliyiz; Ali Koç'un sadece seçim derdinde olduğunu göstermeliyiz. Kim seçilirse seçilsin Galatasaray sevgisiyle hareket edeceğinden hiç şüphem yok" diye konuştu.

Dursun Özbek: Ali Koç 4'ü silahlı 70 kişiyle stada geldi

"BU TERÖRİZMDİR"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sözlerinin devamında "Beraber stadyumdan ayrıldık. 2 saat sonra yolda haber aldım, geri döndüm. Ali Koç, 70-80 tane adamıyla, ki içlerinde 4'ü silahlı. Bu ayıptır. Eşkıyalıktır. Şehir eşkıyası diye tabir ettiğimiz şey bu. Öteye götürüyorum, bu terörizmdir. Terörist ne yapıyor, benzer şekilde silahlı adamlarını topluyor, geliyor, bir yeri basıyor, kurşunluyor" ifadelerini kullandı.

"CESEDİMİ ÇİĞNEMESİ GEREKİYOR"

Özbek "Orada olmamam belki de olayları belli bir seviyede, daha üst boyuta geçmesini engellemiştir. Orada olsaydım, benim cesedimi çiğnemeden oradan içeriye adım atamazdı" dedi.

Dursun Özbek: Ali Koç 4'ü silahlı 70 kişiyle stada geldi

SEÇİM BİLGİLENDİRME TOPLANTILARINI DURDURDU

Üyelere bir bilgilendirme mesajı atan Dursun Özbek, mesajında, "Hiçbir seçim, kötülerle, ahlaksızlarla mücadele ederek kazanılacak şampiyonluktan daha değerli değildir. Bugünden itibaren tek konsantrasyonumuz, bu şehir eşkıyalarına karşı kazanacağımız 24. şampiyonluktur. Bu nedenle üyelerimizle yapmayı planladığımız seçim bilgilendirme toplantılarını durduruyoruz. İyilik yine kazanacak, şampiyon biz olacağız" ifadelerine yer verdi.

Dursun Özbek: Ali Koç 4\'ü silahlı 70 kişiyle stada geldi
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Dursun Özbek: Ali Koç 4'ü silahlı 70 kişiyle stada geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • Ahmet Yamaç: Fenerbahçeli değilim ama bu sene FairPlay ruhuna en çok zarar veren kişinin adıdır: Dursun Özbek. Sen yanak okşatmaya devam et. 182 94 Yanıtla
    Şahan Çakır: bende gs. li değilim ama bu ali koç tan fb kurtul masada ülkenin bir an önce kurulması lazım 57 29 Ali Arslan: Dursun seçime oynuyor, kaybederse yine kulübü icraya vermezse bişey bilmiyorum:) 2 0
  • ATYY null: boş yapmış kazanan takımın kutlamaya hakkı var 156 90 Yanıtla
    Ender Kervancıoğlu: Biz sizi kadıköyde kaç yıldır yeniyoruz. 3-0 yendikten sonra bile bu kadar azıtmadık. Her yerde ezikliğinizi açığa vurmayın. Her şeyin adabı var. 81 48 Ogulcan Kayhan: Haftaya sigara yakarsın ağlarsın 11 7
  • Numan Koca: Seve sevee sampıyon GALATASARAY dıyeceksınız 109 87 Yanıtla
  • Mesut Erdoğan: Çok acımış belli… 109 49 Yanıtla
  • Fener Bahce: AYNİ BİLDİGİMİZ DURSUN BOŞ LAF SAFSATA YANAKCI :) 93 49 Yanıtla
    Ogulcan Kayhan: Avrupada gitti süper kupada gitti şampiyonlukta gitti şimdi siz dolu konuşun hahahahaha 14 8
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement