Uludağ'da Kaybolan Yaşlı Adam 15 Saat Sonra Bulundu - Son Dakika
Güncel

Uludağ'da Kaybolan Yaşlı Adam 15 Saat Sonra Bulundu

Uludağ\'da Kaybolan Yaşlı Adam 15 Saat Sonra Bulundu

Günübirlik kamp yapmak için dün yakınları ile birlikte Uludağ'a giden 79 yaşındaki Kasım Güven, tuvalet ihtiyacını gidermek için girdiği ormanlık alanda kayboldu.

06.07.2016 10:47

Günübirlik kamp yapmak için dün yakınları ile birlikte Uludağ'a giden 79 yaşındaki Kasım Güven, tuvalet ihtiyacını gidermek için girdiği ormanlık alanda kayboldu. Güven'i bulmak için seferber olan arama ve kurtarma ekipleri, bu sabah yaşlı adamı 15 saat sonra ormanlık alanda hayvanlardan korunmak için üzerine çalı, yaprak ve gazete örtülmüş olarak buldu.

Akrabaları ile beraber kamp yapmak için dün Uludağ Bakacak mevkine çıkan Kasım Güven, saat 17.00 sıralarında tuvalet ihtiyacı için Çobankaya'da gruptan ayrıldı, bir daha da dönmedi. Yakınları jandarma, AFAD ve Nilüfer Arama ve Kurtarma'ya haber verdi. Akşam saatlerinde Uludağ'a gelen ekipler sabaha kadar yaptıkları aramalardan sonuç alamadılar. Kasım Güven, bugün 08.00 sıralarında Sarıalan-Çobankaya Mevkii'deki hayvanlardan korktuğu için üzeri yapraklar, gazete kağıtları ve çalılarla örtülmüş olarak bulundu. Battaniyeye konulup, taşınarak Çobankaya'ya getirilen Güven, buradan ambulans ile Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İfadesinde korktuğunu söyleyen Kasım Güven, "Tuvalet ihtiyacı için gruptan ayrıldım. Sonra yolumu kaybettim: Dereyi takip etmeye başladım. Bu kez hayvan sesleri duyunca rahatsız oldum. Havada kararmıştı. Çareyi üzerime gazete kağıdı ve yaprakları örterek buldum. Sabah da kurtuldum" dedi.

Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve hayati tehlikesi bulunmayan Güven, burada müşahede altında tutulurken olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uludağ'da Kaybolan Yaşlı Adam 15 Saat Sonra Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement