Ünaldı Yeni Atanan Öğretmenler ile Baraber - Son Dakika
Güncel

Ünaldı Yeni Atanan Öğretmenler ile Baraber

Ünaldı Yeni Atanan Öğretmenler ile Baraber

Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, İlçemize yeni atanan; çiçeği burnunda öğretmenlerle bir araya geldi.

14.09.2012 16:54

Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, yeni atanan öğretmenlerle Pirelli Anadolu Lisesi'nde buluştu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız da hazır bulundu. Öğretmenliğin çok kutsal bir meslek olduğuna değinen Ünaldı,"topluma şekil verecek çocuklarımız, sizlerin eğitim ve terbiyesinden geçecekler. Bu nedenle yüklenmiş olduğunuz sorumluluk çok önemli ve değerli. Çocuklarımız; verilecek iyi bir eğitim ve öğretimle hem kendilerini hem de toplumumuzu bulunduğu yerden daha yüksek bir yere getirecektir. Yeni göreviniz hayırlı olsun, iyi dersler".dedi.

Mini bir sunum yapan Cansız ise; Kartepe'ye 2012 yılı atamalarında 23 öğretmenin atandığını, kadro olarak öğretmen açığının bulunmadığını belirtti. Cansız," Sayın Kaymakamımız başta olmak üzere; bize düşen ne ise, elimizden gelen herşeyi yapmaya hazırız. Meslek hayatınızda başarılar dilerim".dedi.

Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji ve İngilizce gibi temel derslere 16 branş öğretmeni atanırken, 7 tane de mesleki branşlara öğretmen ataması gerçekleşti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünaldı Yeni Atanan Öğretmenler ile Baraber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement