Üvey Evlat Katili Kadına Ömür Boyu Hapis Cezası - Son Dakika
Güncel

Üvey Evlat Katili Kadına Ömür Boyu Hapis Cezası

Üvey Evlat Katili Kadına Ömür Boyu Hapis Cezası

Alman televizyon kanalları; ZDF, ARD, RTL, Pro 7'nin geniş yer ayırdığı dava Dortmund Eyalet Mahkemesi'nde görüldü.

10.10.2013 14:00

Alman televizyon kanalları; ZDF, ARD, RTL, Pro 7'nin geniş yer ayırdığı dava Dortmund Eyalet Mahkemesi'nde görüldü. Mahkeme heyeti, duruşmada yüzünü medyaya gizleyen Bulgar sanık kadın Milka D.?ya, 49 bıçak darbesiyle 3 cinayet işleyen, binada oturan diğer yedi kişiyi öldürmeye teşebbüs ve ağır kundaklama suçlarından ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezaları verdi. Üç çocuğu öldürülen 42 yaşındaki Muharrem Tüfekçi'nin dava süresince mahkemeye ifade vermeyi reddeden eski sevgilisi Milka D., kararı tepki vermeden dinledi.

Karar gerekçesini okuyan baş yargıç Wolfgang Meyer, kararı açıklarken, 3 çocuğun sadece bencil nedenlerle vahşice katledildiğini, bunun ancak iç savaşlarda görülebilen bir vahşet olduğunu anlatırken, sanık Milka D.?nin çocukları, evlenmek istediği babalarıyla arasında bir engel olarak gördüğünü, bu nedenle planlayarak onları öldürdüğünü söyledi. Cinayet öncesi, çocuklara ve babalarına dışarıdan yemek alıp, bunun içine uyku ilacı kattığını bildirdi. Baba evden ayrıldıktan sonra, çocukları uykuda bıçaklayarak adeta kıyımdan geçirdiğini anlatan baş yargıç, çocukların aldığı bıçak darbelerini anlatırken, ağlamamak için kendini zor tuttu. Baş yargıç, Milka D.?nin çocukların katili olduğunun hiçbir şüpheye yer vermeyecek biçimde kanıtlandığını, bıçaklarda ve sanığın giysilerinde kendisinin ve çocukların kan ve DNA izleri dışında başka kimsenin izine rastlanmadığını belirtildi.

Baba Muharrem Tüfekçi, cezayı az bulurken, avukatı Necla Bahçeci ise, mahkemenin yasadaki en yüksek cezayı verdiğini ve Milka D.?nin 20 yıldan önce cezaevinden çıkmasının mümkün olmadığını söyledi. Milka D.?nin avukatı Matthias Meier ise, karara itiraz edeceklerini açıkladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Üvey Evlat Katili Kadına Ömür Boyu Hapis Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement