Üzülmez Polis Gününü Kutladı - Son Dakika
Güncel

Üzülmez Polis Gününü Kutladı

Üzülmez Polis Gününü Kutladı

170'inci yıldönümü nedeniyle Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ile Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ve ilçe yöneticileri, İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç'a kutlama ziyaretinde bulundular.

10.04.2015 16:50  Güncelleme: 16:51

Polis Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç'ı makamında ziyaret eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ak Parti Kartepe İlçe Hasan Kandaz, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Ağra, Gençlik Kolları Başkanı Uğur Karbuz ve yöneticiler ile belediye meclis üyeleri İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışanlarının gününü kutladılar.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümünü tebrik eden başkanlar, büyük bir özveri ile çalışan polislerin insanlara huzur ve güven verdiğini belirterek, "Halkımızın huzuru ve güvenliği için büyük bir özveri ile çalışan ve bu konuda önemli başarılara imza atan emniyet güçlerimizin kuruluşunun 170'inci yıldönümünü kutlarız. Bu haklı gururu yaşayan sizlerin huzurunda tüm emniyet görevlilerinin mutluluğunu paylaşmak istedik. Günün 24 saatinde cesurca, kararlı ve etkin bir şekilde halkın güvenliğini ve huzurunu temin eden sizler gönüllerde yer edip takdir kazanan kişilersiniz. Emniyetin her mensubu birçok olayda canını tehlikeye atmakta, cana kasteden olayların içinde kendini bulmaktadır. Ama görev bilinci ve sorumluluk anlayışı ile bundan çekinmemekte, geri adım atmamaktadır. Bu uğurda canını yitiren şehitlerimizi de rahmetle anıyor, yakınlarının acılarını paylaşıyoruz" dediler.

Başkanların nazik ziyaretinden memnun kaldığını belirten Kartepe İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç da, "Her zaman bizleri unutmayan sizler bugünde anlamlı ziyaretiniz ile bizleri mutlu ettiniz. Tüm emniyet mensupları adına size teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez Polis Gününü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement