Vakıfbank Voleybol Takımı Kadın Girişimciler Derneği Temsilcileri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Vakıfbank Voleybol Takımı Kadın Girişimciler Derneği Temsilcileri ile Bir Araya Geldi

Vakıfbank Voleybol Takımı Kadın Girişimciler Derneği Temsilcileri ile Bir Araya Geldi

Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER), 2002'den bu yana her ay düzenlediği kahvaltı toplantılarının 2013 Aralık ayı etkinliğinde, spor alanında lider olan Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı'nı ağırladı.

19.12.2013 13:30

Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER), 2002'den bu yana her ay düzenlediği kahvaltı toplantılarının 2013 Aralık ayı etkinliğinde, spor alanında lider olan Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı'nı ağırladı. KAGİDER, 2013 yılında çıktığı maçları kazanarak 69 galibiyete imza atan VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'na başarı sertifakası verdi

Kadın Girişimciler Derneği'nin Şişli'deki merkezinde gerçekleştirilen organizasyona, dernek başkanı Gülden Türktan, VakıfBank Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sibel Sağman, VakıfBank Voleybol Takımı Yardımcı Antrenörü Ferhat Akbaş ile oyunculardan Çağla Akın, Gizem Örge, Fürst ve Melis Gürkaynak katıldı. Törende konuşan KAGİDER Başkanı Türktan, VakıfBank'ın ortaya koyduğu performansla büyük bir işe imza attığını ve önemli bir başarı elde ettiğini belirtti.

Sibel Sağman ise uzun süreli bir başarı yakalayarak 2013 yılında hiç kaybetmediklerini belirterek, 27 yıldır voleybola inanmış bir kurumdayız. İnancımızın karşılığını alıyoruz. Ülkemize bu mutluluğu yaşattığımız için gururluyuz. Gerçek bir takım olmanın şansını ve mutluluğunu yaşıyoruz şeklinde konuştu.

VakıfBank'ın oyuncusu Melis Gürkaynak, çok başarılı bir dönem geçirdiklerini ve kendilerine verilen ödülden gurur duyduklarını belirtti. Konuşmaların ardından dernek başkanı Gülden Türktan, Sibel Sağman'a plaket, oyunculara da başarı sertifikası verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vakıfbank Voleybol Takımı Kadın Girişimciler Derneği Temsilcileri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement