Vali Coş Yaralı Polisi Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Vali Coş Yaralı Polisi Ziyaret Etti

Vali Coş Yaralı Polisi Ziyaret Etti

Adana Valisi Avni Coş, izinsiz gösteride eylemcilerin yaraladığı Güvenlik Şube Müdürü Kırıcı'yı, kaldırıldığı hastanede ziyaret etti.

11.09.2013 01:50  Güncelleme: 09:06

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, izinsiz gösteride başına isabet eden taş ile yaralanan Güvenlik Şube Müdürü Mithat Kırıcı'yı hastanede ziyaret etti.

Merkez Seyhan ilçesi Akkapı Mahallesi Şıh Cemil Caddesi'nde izinsiz gösteri yapmak isteyen gruba uyarıda bulunurken eylemciler tarafından atılan taş ile başından yaralanan Şube Müdürü Kırıcı, ambulans ile Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Kırıcı, Vali Coş ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan ziyaret etti. Şube Müdürü Kırıcı'ya çiçek vererek Vali Hüseyin Avni Coş, yaşananların üzücü olduğunu ifade ederek, "Yasa dışı yürüyüş yapmak isteyen bir kitle ile diyalog halindeyken değerli müdürün başına sert bir cisim atılarak yaralanmasına neden olundu. Geçtiğimiz gün de yine böyle diyalog anında atılan bir şişe nedeniyle bir çevik kuvvet polisimizin elinde çatlama meydana gelmişti. Bunlar tabi hoş manzaralar değil" dedi.

Gösterilerin gerçekleştirildiği yerde yapılan araştırmada, bir kişiden 2 adet molotof kokteyli ele geçirdiklerini belirten Vali Coş, "Sözde demokratik hak kullanmak isteyen göstericilerin üzerlerinde 2 adet atılmaya hazır molotof kokteyli yakalanmıştır. Buda göstermektedir ki, bu göstericiler barışçıl bir anlatışla değil, şiddete başvurmaya, yakıp yıkmaya, toplumsal huzuru bozmaya odaklanmış bir takım insanların yörüngesinde hareket etmektedirler" diye konuştu.

Vali Coş, güvenlik kuvvetlerinin toplumun huzurunu bozmak isteyen her türlü tehditle baş edebilecek güç ve kapasitede olduğunu vurgulayarak, milletin desteği ile toplumun huzurunu bozmak isteyen şahısların hiçbir zaman başarıya ulaşamayacağını söyledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Coş Yaralı Polisi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement