Vali'den Samsun Basınına İftar - Son Dakika
Güncel

Vali'den Samsun Basınına İftar

Vali\'den Samsun Basınına İftar

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun'da görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileri ile iftarda bir araya geldi.

25.07.2012 21:59

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun'da görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileri ile iftarda bir araya geldi.

Samsun My Hause Otel'de düzenlenen iftar yemeğine Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, Basın Yayın ve Enformasyon Samsun Şube Müdürü Tahsin Bayar, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatma Dursun ve Samsun'da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

2010 Haziran ayında göreve başladığını ve Samsun'da 2 yıldır görev yaptığını hatırlatan Vali Aksoy, bu 2 yıllık zaman içerisinde yatırımlarla yaptıkları harcamalara yönelik basın mensuplarına birer CD dağıttı. Bu CD'de çalışmaların detaylarının yer aldığını ifade eden Vali Aksoy, bu süre içerisinde 3 mastır planını çok önemsediğini ifade ederek, "Samsun'un önemli bir potansiyeli olduğuna inandığımız tarım mastır planı yaptık ve tamamlandı. Önümüzdeki hedef bu tarım mastır planındaki hedefleri gerçekleştirecek çalışmaları yapmak. İkinci mastır plan çalışmamız turizm mastır planı. Üçüncüsü de benim çok önem verdiği lojistik mastır planı" dedi.

Vali Aksoy, konuşmasının son bölümünde Canik ilçesinde yaşanan sel felaketi ile ilgili yaptıkları çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali'den Samsun Basınına İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement