Vali Mustafa Büyük'ten Şaban Mergül'e Teşekkür Belgesi - Son Dakika
Güncel

Vali Mustafa Büyük'ten Şaban Mergül'e Teşekkür Belgesi

Vali Mustafa Büyük\'ten Şaban Mergül\'e Teşekkür Belgesi

Rumeli TV'de, Sakarya ile ilgili özel bir program yapan Şaban Mergül'ü Sakarya Vali'si Mustafa Büyük Teşekkür Belgesi ile ödüllendirdi.

01.03.2013 10:40

21 Ay yani 84 hafta, Yaz demeden, kış demeden, kesintisiz bir buçuk saat, tekrar yayınlar ile dört buçuk saat Ulusal bir kanal olan Rumeli TV'de, Sakarya ile ilgili özel bir program yapan Şaban Mergül'ü Sakarya Vali'si Mustafa Büyük Teşekkür Belgesi ile ödüllendirdi.

Vali Mustafa Büyük Rumeli TV Sakarya Temsilcisi Şaban Mergül ile Reklam Koordinatörü Gazeteci Cengiz Olgaç ve muhabir Hilal Karıncalı'yı makamında kabul etti. Vali Büyük, ilimizin tanıtımı konusunda yapmış olduğu özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı Mergül'ü tebrik ederek başarılarının devamını diledi .

Şaban Mergül Rumeli TV'de Yönetmenliğini sürdürdüğü "Yaşayan Rumeli" programında Sakarya'nın tanıtımına katkı sağlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Mergül İstanbul Medyası'ndan emekli olduktan sonra Sakarya ile ilgili ne yapabilirim , İlimizin adını Ulusal ölçekte nasıl ön plana çıkartabilirim diye düşünürken bu projeyi hayata geçirdiğini söyleyerek özverili bir şekilde gece gündüz demeden ekip halinde çalıştıklarını belirtti ve bu teşekkür belgesini kendim ve ekibim adına almaktan onur duyuyorum dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Mustafa Büyük'ten Şaban Mergül'e Teşekkür Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement