Vali Şahin "Değişim" de - Son Dakika
Güncel

Vali Şahin "Değişim" de

Vali Şahin "Değişim" de

Vali Vasip Şahin TRT Avaz'da yayınlanan "Değişim" programına konuk oldu.

05.09.2013 09:49

Hayat dinamiktir ve değişmeyen tek şey değişimdir. Değişim aynı zamanda gelişmenin de en temel yapı taşıdır. Peki gelişen ve büyüyen Türkiye'de şehirler, insanlar ve hayatlar nasıl değişiyor? Tüm bu sorulara yanıt arayan Genel Yayın Yönetmenliğini Bilal Koçak'ın üstlendiği programın Yayın Kurulu'nda usta gazeteciler Kamuran Abacıoğlu ve Şeref Özata bulunuyor. Programın Genel Koordinatörlüğünü Sema Kumru Ertekin, Sunuculuğunu Yeliz Pulat ve Görüntü Yönetmenliğini Mehmet Turan'ın yaptığı ve TRT Avaz'da her Pazar günü saat 17.00'de yayınlanan "Değişim" programının bu haftaki konuğu Vali Şahin oldu.

Görüntü Yönetmeni Turan ve sunucu Pulat, çekim öncesi Vali Şahin'le yaptığı görüşmede ; "Değişim ekibi her hafta farklı şehirde ve vatandaşlarımızın hiç bilmediği, görmediği diyarları ekrana taşıyor. Şehirlerimizin tarihi ve turistik değerleri, ekonomileri, sağlık tan yemeğe kadar taşıdığı değerleri ve gelişen yönleri "Değişim" farkıyla 180 ülkede izlenen TRT Avaz'da yer almaktadır, Sizden önce görüştüğümüz Sivil toplum Kuruluşu yetkilileri ve yöneticiler sizleri çok seviyor ve sizden çok memnunlar." dedi.

Vali Şahin'de "Sağolsun Malatya'lı hemşerilerimiz bizimle güzel bir diyalog oluşturdular, bizlerde bundan istifade ediyoruz. Bende kendilerine teşekkür ediyorum."dedi.

Çekim sırasında yapılan röportajda Vali Şahin İlimizin tarihi, turistik, sağlık, sosyal, eğitim ve kültürel yönlerini, yapılan çalışmaları ve ilimizdeki değişimleri anlattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Şahin 'Değişim' de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement