Vali ve Milletvekili Sözlerin Tuttu - Son Dakika
Güncel

Vali ve Milletvekili Sözlerin Tuttu

Vali ve Milletvekili Sözlerin Tuttu

Siirt Valisi Ahmet Aydın ve AKP Siirt Milletvekili Osman Ören Bağ sahiplerine verdikleri bağ yolu asfaltlama çalışmasını gerçekleştirdiler.

21.09.2013 14:31

Vali Ahmet Aydın ve AKP Siirt Milletvekili Osman Ören Deyr mevkiinde bulunan bağ sahiplerine verdikleri sözlerini yerine getirdiler.

Bağ sahiplerinin yoğun talepleri üzerine harekete geçen Vali Ahmet Aydın ve Milletvekili Osman Ören bağ sahiplerinin yüzlerini güldürdüler. Yolun asfaltlama çalışmasını yapıldığını gören bağ sahiplerini büyük memnuniyet duyduklarını ve yıllardan beri bu mevkiye hizmet yapılmadıklarını ve yapılan asfaltlama sayesinde bağlarına daha rahat gidip gelebileceklerini ifade ettiler.

Yolun bitmesinin arından Vali Ahmet Aydın'a ve Milletvekili Osman Ören'e teşekkür amaçlı bağlarda bir ziyafet sözü veren bağ sahipleri "Allah devletimize zeval vermesin gerek Valimiz Ahmet Aydın'a ve gerekse Milletvekilimiz Osman Ören'e çok teşekkür ediyoruz. Verdikleri sözleri tutular. Bizler de bir söz veriyoruz yolun bitmesinin hemen ardından kendilerine kurban keserek ziyafet vereceğiz" dediler.

Muhabir : M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Vali ve Milletvekili Sözlerin Tuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement