Vali Yılmaz, SBS'de Dereceye Giren Öğrencileri Ödüllendirdi - Son Dakika
Güncel

Vali Yılmaz, SBS'de Dereceye Giren Öğrencileri Ödüllendirdi

Vali Yılmaz, SBS\'de Dereceye Giren Öğrencileri Ödüllendirdi

Seviye Belirleme Sınavında Düzce'de ilk 3'e giren öğrenciler, aileleri ve okul müdürleri ile birlikte, Düzce Valisi Adnan Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

12.07.2013 13:19  Güncelleme: 13:20

Vali Yılmaz SBS'de başarılı olan öğrencilerin artık Düzce'nin gururları olduğunu vurgulayarak; "Ben bahtiyarım. Allah sayınızı çoğaltsın, bu ve buna benzer manzaraları biz özlemişiz, Düzcenin asaletine yakışır bize yakışır mübarek günde, mübarek ayda böyle tabloları görmek bizi motive eder. Biz güzellik de, iyilik de doğruluk da başarılılık da yarışmalıyız.

Çekememezlik yapmadan, hasetlik yapmadan imrenerek rol model örnek olması için abşler ve ablalarım gibi "Bende çalışacağım" başaracağım vatanıma ve milletime aileme hayırlı evlat olacağım. İşte 2023 yılında gençler. Aziz Türkiye'mizi, aziz vatanımızı sizlere emanet edeceğiz gelecek sizlerle daha pırıltılı olucak.2023 yılında başarılı gençlik ile ideal gençlik ile haramı bilen helali bilen güzel ahlakı hedefini bilen başarıdan başarıya koşan gençlik sizden sonra gelecek küçük kardeşlerinize siz örnek olacaksınız. İlimiz sizlerle daha emin adımlarla ilerliyor.

Sınıfınızı, okulunuzu, öğretmenlerinizi, ailenizi ve Düzce'mizi yücelttiniz. Allah sizi nazardan korusun." İfadelerinde bulundu.

Vali Yılmaz, Düzce 1.si Şevval Baş, Düzce 2.si Abdullah Oğuzhan Aytaç ve Düzce 3.sü Zehra Nur Yıldız'a birer altın, kol saati, kalem ve kitap hediye etti. Vali Yılmaz öğrencilerin ailelerine ve okul müdürlerine de günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Yılmaz, SBS'de Dereceye Giren Öğrencileri Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement