Vanlı Depremzede Çocukların Kamp Neşesi - Son Dakika
Güncel

Vanlı Depremzede Çocukların Kamp Neşesi

Vanlı Depremzede Çocukların Kamp Neşesi

Vanlı depremzede çocuklar, kampa kendilerini ziyarete gelen Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven'i ile neşeli zaman geçirdiler.

23.07.2012 13:14

Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Birlik Dayanışma Grubu ile Eğitim-Sen Dikili Temsilciliğinin hazırladığı program doğrultusunda dayanışma kampına katılan Vanlı depremzede çocukları Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven kampta ziyaret etti.

Kampa Aliağa eski Belediye Başkanı Hakkı Ülkü ile birlikte gelen Özgüven, ilk olarak ressam Behçet Urgun'un çocuklar ile çalıştığı resim atölyesini gezdi. Daha sonra Hacivat karagöz kukla atölyesini gezen Özgüven çocuklarla birlikte şarkılar söyledi. Hortumla çocukları ıslatan Belediye Başkanı Osman Özgüven daha sonra çocukların hortumu ele geçirmesiyle ıslanmaktan kurtulamadı.

30 gün boyunca 60 çocuğun, gruplar halinde konuk olacağını ve ilk 24 çocuğu çeşitli aktivitelerle konuk etmeye başladıklarını söyleyen Belediye Başkanı Osman Özgüven; "Çocuklarımız bizim geleceğimiz, onlar bizim her şeyimiz. Onlara çeşitli programlar hazırladık. Onları savaşların olmadığı, barışın ve adaletin hüküm sürdüğü bir dünyada kardeşlik duyguları ile yetişmelerinin önünü açmak zorundayız. Çünkü barış çocuklardan başlıyor" dedi.

Sosyal paylaşım siteleri üzerinden organize olan Birlik Dayanışma Grubunun öncülük ettiği dayanışma kampında çeşitli atölye çalışmaları dışında çocuklara film gösterimleri yapılıyor, geziler düzenleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vanlı Depremzede Çocukların Kamp Neşesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement