"Where Is This F*ckin' CEO?!" - Son Dakika
Güncel

"Where Is This F*ckin' CEO?!"

"Where Is This F*ckin\' CEO?!"

Tezgahçılar ekibinin oyunlu iş ağı kurma partisi "Where is this F*ckin' CEO?!" 19 Ağustos akşamı Tamirane'de. O akşam dünyaca ünlü CEO'ları Tamirane'de bulmak için sen de katıl!

19.08.2016 13:51  Güncelleme: 13:55

Tamirane'de günün her saatinde birbirinden lezzetli ve çeşitli yemeklerle bünyeyi tamir et!

Hafta içi her akşam "Traffic is not my Business" mottosuyla Tamirane'de kalabalık iş çıkışı buluşmaları yaşanıyor ve günün stresi Happy Hour'da ormana karşı ev yapımı bir kokteyl veya buz gibi bir blush içilerek ve dostlarla sohbet ederek atılıyor. Hem de tüm içkiler indirimli. Bu fırsatı kaçırma!

Tamirane'nin Pazar günü gündüz caz serisi "Morning Jazz Sessions" tam 275 haftadır her Pazar, şehrin en iyi müzisyenleriyle, 7'den 70'e caz severleri "ücretsiz olarak" biraraya getiriyor. Bu Pazar 275. gerçekleşecek Morning Jazz Sessions'da caz dünyasında önemli bir yere sahip olan gitarist Yavuz Akyazıcı, Trio projesiyle 17:00'da Tamirane sahnede olacak. Kaçmaz!

Tamirane'de hafta içi her sabah 11:30'a kadar Akıllı Kahvaltı Tabağı ve Sabah Ayılması!

Uniq Açık Hava Sinema Geceleri biletini göster Tamirane'de %10 indirimi kap!
Uniq Açıkhava Sahnesi'nde yıldızların altında, çimlerin üzerinde Başka Sinema ve BKM seçkisiyle Açık Hava Sinema gösterimleri devam ediyor. Bu hafta; A Perfect Day, Kara Bela ve The Program Sinema biletini Tamirane'de göster indirimi kap.

Şehrin yaşam merkezi Uniq İstanbul'da Ağustos sonuna kadar izlenebilecek; Alman sanatçı Herbert Mehler'in organik meyve ve tohum gibi doğal malzemelerden ilham alarak ürettiği çelik heykellerinin sergisini mutlaka ziyaret edin.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Where Is This F*ckin' CEO?!' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement