Yataş Grup'un Destekleriyle - Son Dakika
Güncel

Yataş Grup'un Destekleriyle

Yataş Grup\'un Destekleriyle

İsviçreli ünlü mimar Mario Botta'nın biçimsel dünyasını referans alan 1990 tarihli tasarımlar eşliğinde uykunun gizemli dünyasına yolculuk.

21.02.2014 09:35

Yataş Grup'un destekleriyle…

Bu 'Uyku' başka uyku!

Siyah bir oda.

Ortada bir yatak ve yatağın karşısında bir televizyon.

İsviçreli ünlü mimar Mario Botta'nın biçimsel dünyasını referans alan 1990 tarihli tasarımlar eşliğinde uykunun gizemli dünyasına yolculuk.

Türk mobilya sektörünün lider ve yenilikçi firması Yataş, 21-22 Şubat'ta gerçekleşecek Alldesign 2014 Tasarım Konferansları ve Yaratıcı Endüstriler Fuarı'nda 'Uyku' konseptli yaratıcı bir performansa destek veriyor.

Türk mobilya sektörüne ilkleriyle damgasını vuran Yataş, destek vereceği farklı ve yaratıcı bir performansla yine kendisinden söz ettirecek. 21-22 Şubat tarihlerinde Hilton İstanbul Convention Centre'da gerçekleşecek olan Alldesign 2014 Tasarım Konferansları ve Yaratıcı Endüstriler Fuarı'nda, Mahmut Nüvit Mimarlık Atölyesi'nin sergileyeceği 'Uyku' konseptli performans, Yataş Grup desteğiyle gerçekleşecek.

İç Mimar Mahmut Nüvit öncülüğünde gerçekleştirilecek performans, 1990'lı yılların gizemli dünyasını, siyah bir odada, ortada bir yatak ve yatağın karşısında bir televizyonla anlatmayı amaçlıyor. Yataş, performansta kullanılacak yatak ve uyku ekipmanlarını sağlıyor.

Alldesign 2014 Tasarım Konferansları ve Yaratıcı Endüstriler Fuarı'nın ziyaretçileri, ünlü İsviçreli mimar Mario Botta'nın biçimsel dünyasından referans alınarak tasarlanan 'Uyku' konseptli performansı, 21-22 Şubat tarihinde, 11.00-18.00 saatleri arasında izleyebilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yataş Grup'un Destekleriyle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement