Yerlikaya'dan Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Yerlikaya'dan Ziyaret

Yerlikaya\'dan Ziyaret

Vali Yerlikaya Diyadin ilçesini ziyaret etti.

28.03.2012 11:06

Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, kurum müdürleri ile birlikte Diyadin İlçesi'ne ziyarette bulundu.

Kaymakamlık önünde Diyadin Kaymakamı Serdar Arslantaş, Belediye Başkanı Celal Tanrıverdi ve Kurum Müdürleri tarafından karşılandı.

Kaymakamlık makamına geçen Vali Yerlikaya, Kaymakam Arslantaş'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Vali Yerlikaya'nın Başkanlığında 2011 yılının değerlendirilmesi ve 2012 yılı ile ilgili yapılacak çalışmaların görüşüldüğü toplantıya geçildi.

Toplantıya Diyadin Kaymakamı Serdar Arslantaş, Belediye Başkanı Celal Tanrıverdi, Diyadin İl Genel Meclis Üyeleri Salih Yaşar, Orhan Tunç, İl Defterdarı Ali Osman Karaköse, Özel İdare Genel Sekreter Vekili Ramazan Adsay, Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, Çevre ve Şehircilik Müdürü Nurullah Bilgin, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Yılmaz Zeren katıldı.

Kaymakamlık çıkışında köy muhtarlarının sorunlarını dinleyen Vali Yerlikaya, muhtarlarla bir süre sohbet etti. Ağır bir kış geçirdiklerini belirten Vali Yerlikaya, "buna rağmen başarılı bir kış geçirdik. Kış öncesinde aldığımız araçlar sayesinde karla mücadelemiz daha güçlü oldu. Buna rağmen bizim eğer bir eksiğimiz olduysa halkımızı adına onların temsilcileri olan muhtarlarımızdan özür diliyoruz. Ama şunu da bilmenizi istiyoruz, siyasi parti farkı gözetmeksizin sizin seçtiğiniz İl Genel Meclis Üyeleri sizi en güzel şekilde temsil ediyorlar. Hizmet konusunda oybirliğiyle kararlar alıyorlar. Bende sizin adınıza onları kutluyorum" diye konuştu.

Vali Yerlikaya, kaymakamlık ziyareti sonrasında beraberindekilerle geçtiğimiz gün trafik kazası geçirerek yaşamını yitiren Ergül Doğan'ın taziyesine katıldı. Doğan ailesine başsağlığı dileyen Vali Yerlikaya, "henüz 4 aylık nişanlı genç bir kızımızı trafik kazasında kaybettik. Kaza sırasında çeyiz sandığı da başına çarpmış. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Ama Allah'ın verdiğinden de aldığından da sual olunmaz. Kaderinde bunu yaşamak varmış. Ben ailesine sabır diliyorum. Allah varsa günahlarını afetsin, mekânı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yerlikaya'dan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement