Yola Gerilen İp, Motosikletli Gencin Sonu Oldu - Son Dakika
Güncel

Yola Gerilen İp, Motosikletli Gencin Sonu Oldu

Yola Gerilen İp, Motosikletli Gencin Sonu Oldu

Antalya'da kamyon sürücüsü Ahmet Akban'ın, aracın kasasındaki ağır küspe balyalarını indirmek için bir ucunu yolun karşısındaki ağaca bağladığı ipi fark etmeyen motosiklet sürücüsü 22 yaşındaki Deniz Kılıç, gergin ipe...

13.01.2012 11:44

Antalya'da kamyon sürücüsü Ahmet Akban'ın, aracın kasasındaki ağır küspe balyalarını indirmek için bir ucunu yolun karşısındaki ağaca bağladığı ipi fark etmeyen motosiklet sürücüsü 22 yaşındaki Deniz Kılıç, gergin ipe boynundan takılıp feci şekilde can verdi.

Olay, saat 13.30 sıralarında Varsak Altıayak Mahallesi Ertuğrul Gazi Caddesi 8152 Sokak'ta meydana geldi. 07 AHL 96 plakalı kamyonun sürücüsü Ahmet Akban'ın aracın kasasındaki ağır küspe balyalarını evinin önüne indirmek için bulduğu yöntem, can aldı. Ahmet Akban, kamyon kasasındaki küspe balyasına bağladığı ipin diğer ucunu, yolun karşısındaki bir ağaca bağladı. Bu işlemin ardından aracı çalıştırıp birkaç metre ileri giden Akban, birkaç balyayı bu şekilde araç kasasından indirdi.

Akban aynı şekilde yeni bir balyayı bağlayıp aracın direksiyonuna geçti. Bu sırada yoldan geçmekte olan 07 ECR 64 plakalı motosikletin sürücüsü Deniz Kılıç, havada gerili ipi fark etmedi. Boynundan ipe takılan ve motosikletin üzerinden fırlayıp yere çakılan Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Edebiyat Öğretmenliği 2'nci sınıf öğrencisi Deniz Kılıç, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kılıç'ın öldüğünü belirledi. Deniz Kılıç'ın emekli öğretmen annesi Nurten Kılıç ile halen öğretmenlik yapan babası Emin Kılıç, olay yerinde sinir krizi geçirdi. Deniz Kılıç'ın cenazesi polis ve savcının incelemesinin ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi morguna götürüldü. Kamyon sürücüsü Ahmet Akban ise polis tarafından gözaltına alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yola Gerilen İp, Motosikletli Gencin Sonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement