Yurtkur Yurdu'nda Nevruz Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Yurtkur Yurdu'nda Nevruz Kutlaması

Yurtkur Yurdu\'nda Nevruz Kutlaması

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Genel Müdürlüğü'ne bağlı Tansin Banguoğlu Öğrenci Yurdu'nda nevruz coşkuyla kutlandı.

21.03.2013 15:06

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Genel Müdürlüğü'ne bağlı Tansin Banguoğlu Öğrenci Yurdu'nda nevruz coşkuyla kutlandı.

YURTKUR Genel Müdürü Hasan Albayrak, Ankara yurtlarında barınan öğrencilerin katılımıyla Ankara Tahsin Banguoğlu Yurdu bahçesinde kutlanan Nevruz Bayramı'na katıldı. Kutlama sırasında öğrencilere ücretsiz Özbek Pilavı, gözleme, lokma tatlısı, ayran dağıtıldı. Düzenlenen etkinlik kapsamında yakılan nevruz ateşinden önce YURTKUR Genel Müdürü Hasan Albayrak ve personel başta olmak üzere tüm öğrenciler atladı. Yurt öğrencisi olan Nijeryalı Yusuf Nur Muhammet ile bir süre sohbet eden Albayrak, daha sonra Türk bayrağı eşliğinde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kutlama kapsamında konuşan YURTKUR Genel Müdürü Hasan Albayrak, "Gençlerle bugün güzel bir ortamı paylaşıyoruz. Bu yüzden mutluyum. Bütün milletimizin ve dünyada bu kutlamayı yapan bütün çoğrafyadaki insanların bayramı kutlu olsun. Gelecek yıl bu etkinliği daha büyük kapsamda tüm yurtlarımızda yapacağız" dedi. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yurtkur Yurdu'nda Nevruz Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement