Yurtta Dolu Dolu Bir Doğum Günü Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Yurtta Dolu Dolu Bir Doğum Günü Kutlaması

Yurtta Dolu Dolu Bir Doğum Günü Kutlaması

Çankırı Belediyesi, 100. Yıl Yetiştirme Yurdunda kalan Haziran-Temmuz ve Ağustos doğumlu 13 çocuk için doğum günü kutlaması düzenledi.

17.06.2013 16:02

Programda kısa bir konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Alim Çaycı, Türkiye çapında bir değerlendirme yaparak Çankırı'nın iyi bir noktada olduğunu belirtti ve " Biz, yurtta kalan çocuklarımız için çalışmalarımızı güç birliği içinde yürütmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Çocukların manevi annesi olarak konuşma yapan TDED Çankırı Şube Başkanı Zeynep Dinç, çocuklarını yine en mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak doğum günlerini kutladı. Dinç, konuşmasının ardından duygulu anlar da yaşadı. Doğum günü kutlanan çocukların yanı sıra liseyi bitirerek yurttan ayrılmak zorunda kalan 7 çocuk için başarılar dileyerek "Sizler benim her zaman evladımsınız." mesajı verdi.

Pasta kesiminin ardından hediyelerini alan çocuklar, arkadaşları ile birlikte canlı müzik eşliğinde gece boyunca eğlendiler. Doğum günü kutlaması, yurtta kalan çocukların yeteneklerine de sahne oldu. Oynadıkları skeç ile herkesi güldüren çocuklar, "Harmandalı" ve "Atabarı" halk oyunlarıyla da göz doldurdular.

Eğlence geç saatlere kadar devam etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yurtta Dolu Dolu Bir Doğum Günü Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement